Ombur Evimin her yerinde var küçük küçük ne yaptıysam gitmedi azalmadı günde 2 3 kere süpürüyorum fayda etmiyor lütfen ne iyi gelir karıncalara
Minnakkurabiyeveannesi27 Ombur off kuzum valla o sorun benim evde de var bir türlü çözüm bulamadım herkes bebeğin bereketi o diyor ama artık kaşıntı vbeni mahvediyor huylandigimdan
Ombur Minnakkurabiyeveannesi27 valla bende şaşırdım tarcin. Döktüm girdikleri yerleri kapadım ama yine başla yer buldular yine giriyorlar sirke limon aklıma ne geliyorsa yaptım yine yok yok
Deletedmom_110 Ombur aynı sorun annemde de var çok şeyler denedi ama çözüm olmadı Sinek ilacı kullan canım çıktığı yerlere falan heryere sık sinek ilacını biraz dehşet verici ama yapacak bişey yok annem bu şekilde kurtuldu
bebekveannesiii Ombur valla ben çözümü ilaçla buldum (öldürüyo üzülüyorum yapacak bişey yok) ama bı daha çıkmasını engelliyo
Ayse59A Ombur Benim evdede olmuştu ne yaptıysam kurtulamamıştım bu ilacı kullandım gerçekten bir gecede hepsi kayboldu şok geçirmiştim Umarım linki ekleyebilmişimdir. https://ty.gl/exqrwjmiyf
babymiracle Ombur eczaneden karınca için sprey var 70 küsür liraydı ben alırken ama naptıysam geçmeyen karıncılaro tek seferde kesti
Miracinannesi_52 Ombur yeni evlendiğimde benim de evime çok geliyordu canım karıncaların geldiği yerlere tarçın tozu dök az az 1 saat içinde kayboluyorlar ondan sonra evimde daha çıkmadı hemde giriş katta oturuyorum
sevval_202127 Ombur merhaba [https://ty.gl/s6a24ble98] sanırım ekliyebildim linki . Annem de karıncalar la baya mücadele etti . Kahve ve birçok şey denedi en son bu ürünü bulduk şırıngalı kokusuz giriş alanlarına aralıklı sürüyorsunuz daha görmeyeceğinizden eminim
Nilufar_1996 Ne yapsan yap gitmez onlar azalır biraz gene çoğalır hele yaz bir gelsin. Ekmek kırıntılari çöp falan dikkat etsen biraz azalır yiyebileceği birşeyler bırakma ortada
Mihriballim Benim evimde de oldu bı ilaç var sıvı onu siktim hala çıkan oluyor süpürüp siliyorum ama hala bir sürü ölü karınca var çıkan yerlerde
35lavanta Ombur Borik asit alın pudra şekeriyle karıştırın sanırım yanlış hatırlamıyorsam eşit miktar olcaktı ölçüsü kenerlara köşelere dökün böcek karınca ne varsa yok ediyor