anneyimmm42 Meshra_15 14 haftalıkken gitmiştik kız dedi doktorumuz ama net değildi Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım inşallah belli olucak 🤲🤰☺️
Busssx Meshra_15 12.hafta da erkek dendi 16.hafta da netleşti 🤎 Şuan 18+3 detaylı taramayı bekliyorum bakalım umarım iyidir oğluş 🥰
Mercimek1234567 Meshra_15 bende 18+1haftaligim benmkide belli degil hala detaylida dediler ama bikere daha doktora giderim herhalde detaylima cok var size tahminde felan bulunuldumu acaba bana 16+4ken gittigimde de denilmedi pozsiyon uygun degilmis bacaklari kapaliymis felan.
Meshra_15 Ayrıntılıyi bekliyorum öğrenmek için ama çevremde ki herkes erkek bu haftalarda olan o yüzden merak ettim,,🙈
Meshra_15 Bu haftaya kadar nerdeyse her hafta doktordaydum net bişey demedi ayrintiliya az kaldı sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil ama merak ediyoruz yani haliyle🧐
Mercimek1234567 Meshra_15 sizinki benimkinden kötüymüş bende hic benzetmede yok kafam karisik degil hic degilse benmde oglum var rabbim insallah birde kiz evladi nasip eder sizinden gonlunuzden gecen nasip olsun insallah dediginiz gbi 17+4 haftalikmisiniz?
Meshra_15 Bundan ne çıkarmalıyım inanın bilmiyorum zaten kendi de dedi sakın qlisveris yqpmq ayrıntılıyi bekle
Meshra_15 Yani kızsa kızdır gormediysen gormemissindir bende anlamadım bir kızım var gönlümden erkek geçiyor ama hayrlisi sağlıklı olsunlarda 🥰