ikizleribeklerken Kızlar herkese merhaba, doğum sonrası gelenlere dağıtmak için hediyelik,çikolata vb.neler yaptırdınız fikirlerinizi ve resimlerinizi bekliyorum benim gibi henüz karar veremeyenlere de fikir olsun🌺
mserif ikizleribeklerken ben makrome anahtarlık ve magnet yaptırdım bir de çikolata İnstagram adresleri : makromemevsimi ve alomagnet. Kaliteleri ve hızlarından çok memnun kaldım tavsiye ederim
Mervepera ikizleribeklerken cikolata yaptırdım, acacakli magnet ve Türk kahvesi paket içinde ondan yaptirdim, oda kokusu yaptırdım birde 🙈
Hakiko ikizleribeklerken ben çikolata oda kokusu veya mum bir de kolonya yaptırmaya karar vermiştim sonra vazgeçtim sadece çikolata düşünüyorum çünkü beğendiğim çikolata+oda kokusu ve kolonya 600-700 civarı tutuyor (gelenler çok olacağı için en az 35 40 ar tane hediyelik yaptırmam lazım) doğum yapan benim onlar bana hediye alsın ben çikolata şerbet kurabiye hazırlarım yeterli diye düşündüm bakalım fikrim değişmezse
ikizleribeklerken Hakiko ben de sadece çikolata düşündüm ama hediyelik konusunda da annem ve kayınvalidemden ısrar var😀
Hakiko ikizleribeklerken Valla bana biraz pahalı geldi en uygun tanesi 10 tl onunda malzemesinden emin olamadım, anneler ısrarcıysa incelik yapabilirler belki 😅😇
Melos12 ikizleribeklerken çikolatayı çikolata deposundan yaptırıcam hediyelikte 35 kartlı 15 kartınız makrome anahtarlık yaptırdım