selinbirincisezen Svcncmrnz Allahım yaşatmasın ama her türlü sonuca kendinizi hazırlayın dediler, eşimle psikolojik olarak çok yıprandık, ilk gebeliğim elim kolum bağlı kaldı, neden böyle oldu anlamadık..😔
Cnsgkc selinbirincisezen Canım benim canımmm Rabbim sana yardım etsin inşallah hiçbir sorun olmadan geçer bu sıkıntı inşallah rabbim bebeğini sağlıkla bağışlar sana
Mouradi selinbirincisezen Dualarım sizinle Rabbim yardımcınız olsun canım tedaviyle iyi olsun İnşaAllah
selinbirincisezen Svcncmrnz yok amniyosentez olmadım enfeksiyon yüzünden delinmiş olabilir dediler bildiğin bacak aramdan su sızdı yani idrar yapar gibi geldi🤲🏻 Ben de doktora gittim haftası erken diye alalım dediler istemedik, bugün tam 18 haftalık olduk, yaşam şansımız çok çok az. Ama bekliyoruz işte 🤲🏻
Lavanta27 selinbirincisezen nasıl bir enfeksyon kanda olan mı ?Dualarım sizinle üzmeyin kendinizi içinizi rahat tutun allahım korur 🤲🏻
Mrv135 selinbirincisezen Allah yardımcınız olsun bebişinize güç kuvvet versin, sağ salim bu süreci atlatıp kucağınıza alırsınız insallah 🙏
Svcncmrnz selinbirincisezen rabbim şifa versin Allah’tan ümit kesilmez inşallah bebisine kavuşursun zamanında sağlıkla dualarım seninle cnm
Sblonbs selinbirincisezen Binlerce kez geçmiş olsun, çok iyi anlıyorum seni. İlk hamileliğimde bende 16.hafta da bebeğimi kaybetmiştim, dualarımız senin ve bebeğinle birlikte metanetli olmaya çalışın ❤️ Daha önce ki haftalarda herhangi bir belirti vermiş miydi muaynelerinizde
Lavanta27 selinbirincisezen çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah ikinizde sağ salim evinize dönersiniz nasılsınız şimdi 🤲🏻🤲🏻
selinbirincisezen Lavanta27 evet galiba çünkü kese delindi bebeğin suyu da bana enfeksiyon veriyormuş, herşeyden önemlisi annenin sağlığı dediler, allah korusun büyük zararlar verebiliyormuş, direk aldırın diyenler oldu.. ben de gittiği yere kadar artık dedim 😔
Funday35 selinbirincisezen Geçmiş olsun rabbim şifa versin sana ve bebeğine canım Allah’tan ümit kesilmez rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah 🤲🏻
selinbirincisezen Funday35 aynen öyle Allahtan ümit kesilmez diyorum hep… 5 gündür her sabah kalbini dinletiyorlar rabbime dua ediyorum bırakmadı beni diye.. ama en kötüsünü de düşünüyorum hep.. psikolojim berbat durumda rabbim kimseyi sınamasın 😔🤲🏻
Lavanta27 selinbirincisezen canım benim üzme kendini inşallah bebeğin sana tutunur elini karnına koy güçlüyüz biz de allahım yardımcı olsun size 🤲🏻🙏🏻
Funday35 selinbirincisezen Seni çok iyi anlıyorum benimde 19 haftamda gelmişti suyum 1 ay hastanede kaldım çok zor bir durum 😔
selinbirincisezen anneyimmm42 nasıl hissediyorum bilmiyorum vallahi iyiyim desem iyi değilim kötüyüm desem daha kötüsüyüm galiba ben de bilmiyorum vallahi
anneyimmm42 selinbirincisezen Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarım seninle 🤲💐