Meryjane Biroglanannesiii haklısın ama insan yanında aldatan adamı da tek bırakınca rahat edermi ki.. yokluk terbiyesi ödüle dönüşmesin .. manyak bu erkekler başlarına geleni 4 ay sonra anca anlıolar..
Biroglanannesiii Meryjane Ben hiç bi şekilde affetmem arkadaşı da ne bileyim Allah herkese akıl fikir vermiş kimseyi bu durumla karşılaştırmasınn
ikimelekannesii22 Sevilgokcen bosansanız aileniz sahip cıkarmı ? Kızlarla konusuyo diyosunuz bi kere yapan yine yapacaktır birde bebek içinde cok acele etmişsiniz keske iyice tanısaydınız birbirinizi
Meryjane Biroglanannesiii bizim sonumuz esra Erol olur kardeş yada müge anlı .. öldürüp bahçeye gömdüğümüz kocamızı günlerdir eve gelmiyor kaçırılmış olmasından şüpheleniyorum die ağlaya ağlaya ararız artık ..aldatmasına bile gerek kalmayabilir bunun için😬
Kvser Meryjane ağzına yüreğine sağlık canım 👏🏻 Hep çevremizden duyduğum tek şey çocuklarım vardı yapamadım .! Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz artık eski zihniyet kabulleniş erkek yapar kelimeleri lügatımızda yok olmamalı .!!!