Meryemcansever Meltemondessss biz evlendikten 2 ay sonra gitmiştik bebeğimiz olmuyo diye değil vücudum bebek için sağlıklı mı diye rutin bı kontrol yaptırdık eşimle beraber bebeğimiz en sağlıklı şekilde büyüsün istedik doktor hiçbir probleminiz yok dedi bidahada gitmedik saten geleceği zamanı biliyor yumurtlama dönemine dikkat et benim eşim bı hocaya sormus hoca da dolunay olduğu günler daha çok deneyin dua edin fln demiş eşim çok çocuk istediği için bizde herşeye uyduk ama 7 ay sonra verdi Rabbim
Meltemondessss Meryemcansever çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşaaallah bizede nasip eder rabbimm🙏🏻
Zehragniken Meltemondessss Zaten korunmayı biraktiktan 1 sene sonunda gebelik elde etme oranı %80 oluyor bak %100 bile değil. Uzmanlar soyluyor yani bunu. O yüzden 2. Denemede olmuyor diye üzülme sabırla bekle. Daha çok erken zaten vücudun anca kendini toparlıyor hazırlıyor:))
Ecoli28 Biz korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım, kafama takmadığım aydı ve kesinlikle stres olmayın , iyiki hemen kalmamışım diyorum şimdi
Nur8sonmezz Meltemondessss ben iki kez düşük yaşadım herkes ikinci düşüğümden sonra rahim artık bebek tutmaz oda düşer gibi bir dünya şey söylediler doktorda 2 ay içinde hamile kalma ihtimalin çok düşük dedi düşük yaptığım ay hamile olduğumu öğrendim şuan 11 haftalığız ❤️ Hiç bir zaman umudunu kesme ben hep namazlarımın sonunda bol bol dualar etmiştim her gün her namazımın sonunda internetten bebek için dualar bulmuştum hep onları okumuştum yeterki Allahtan iste dualara sığın karşılıksız kalmaz 💕
Meltemondessss Nur8sonmezz maşallah ya ne güzel öyle yapıyorum canım ya sende beni dualarımda unutma olur mu😞🙏🏻
Srdm Meltemondessss o yüzden hiç canını sıkma allah nasip etsin insallah en kısa zamanda 🙏🏻🤗 bu arada ovulasyon testiyle deneyebilirsin ben o sekilde hamile kaldım bu ay, folik asit başladın mı?
Meltemondessss Srdm aminn çok sağol canım inşaaallah onu nasıl kullanıcaz canım evet başladım canım folik asit alıyorum🙏🏻🙏🏻
Mom545441 Meltemondessss ilk denemede kaldım ama kimyasal oldu şubat denedik boş geçti şimdi tekrar gebeyim inşallah bu sağlıklı ilerler 🤲🏻🙏🏻 Bu arada 7 aylık evliyim diğer ilişkiler geri çekilme yöntemiydi korunma sayılmaz pekte 🥰
Slakiprtci Meltemondessss korunmasız ilişki den 4 ay sonra hamile kaldım onda da düşük yaptım şimdi 8 ay oldu düşüğün üstünden zaman geçeli hala hamile kalamıyorum hayırlısı canım 🥺
yasemin_- Meltemondessss üzülmeyin stres olmayın nasibi ne zamansa o zaman olacaktır 🌸 2,5 sene sonra geldi bizim mucizemizde 🤩
-Ozge- Meltemondessss 3 Ay korunmadik kafayı yemek üzereydim çünkü 4 yıllık evliyim acaba olmayacakmı korkusu sardı ilk korunmayı bıraktığım ay 4 gün gecikme yaşadım ikinci ay 7 gün gecikme yaşadım 7 adet test yaptım hepsi pozitif çıktı gittim kan verdim kanda gebelik görünmedi hemşire bir tanıdığım kimyasal gebelik (sessiz düşük) olmuş dedi üçüncü ay yine 1 hafta gecikme oldu bu kez oldu diye umutlandim ama yine negatifti ovulasyon testlerini vs. Bıraktım anneme 1 hafta kalmaya gidecektim ve yumurtlama günüm o 1 hafta içine denk geliyordu gitmeden birşeyler olsun dedik ve o ay tek o iliski oldu. doktora gittim henüz 3 ay çok erken en az 1 yıl dene olmazsa gel dedi meğersem doktora gittiğimde minigim karnımdaymış 3 ayın sonunda hamile kaldım şimdi doğdu 4 aylik oldu bile. Sürekli dua ediyorum rabbim anne olmayı hakeden herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın evleriniz mis gibi bebek koksun inşallah 🤲🏻