SelinHalistoprak Kızlar az önce sümüksü sarı şekilde nişanım geldi ilk doğum olucak dün çatı muayeneside oldum açılmamda yoktu ne zaman doğum olur sizce veya ne yapmam gerekiyor bilgilendirir misiniz ☺️🙏🏻
guzelbebegimmmmm SelinHalistoprak ilişkiye girin korunmasız, merdiven in çık yapabilirsiniz, duşa girip yere çömelebilirsiniz, pilates topu varsa egzersizleri yapabilirsiniz. Nefes egzersizi de yapın. Mutlaka derin derin nefes almayı unutmayın
SelinHalistoprak RdvnMlkn ne için peki daha mı çabuk doğum olur gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı ☺️
guzelbebegimmmmm izobellaaa-_- sümüksü akıntı. Rengi sarı kahverengi olanlar var. Tıpa gibi düşünün🤣 o gelince doğum yakın demek
sydanrtk guzelbebegimmmmm bende ki sümüksü akıntı şeffaf ama nişan denilebilir mi sizce 39+2 deyim her duruma acaba diyorum da🙈😅
defneveannesiii SelinHalistoprak ilişkiye girmeyin nişan demek vajina ile rahim arasındaki duvar demek. Sizin nişanınız gelmiş ve artık o duvar yok demek nişan geldikten sonra ilişkiye girilmez. Bir hemşire olarak söylüyorum bunu. Burda iki kişi girilir yazmış. Bebek enfeksiyona açık halde şuan. Kesinlikle girmeyiniz
guzelbebegimmmmm defneveannesiii aa doğru çok haklısınız. Yanlış yönlendirmek istemem. Nişan gelmeden önce ilişkiye girilirdi doğru
SIDDIKA defneveannesiii merhaba sizin mesajınızı okudum iyi oldu suan bende doğuma hazirlaniyorum ama gece saat 2 de nisanim geldi dun kontrolum vardı ve açılmam 3 santim bebek hazır assaya inmiş baya gece 1 saat arayla diyebilirim sancılar geldi ve en son sabah saat 6 da oldu dunde öğle sonu duş aldım ara ara alt tarafıma doğru baskılar vardı ama sabahtan bu yana sancı yok baskılar var bugün öğle sonu tekrar doktora gittim açılma 4 santim olmuş akşam 8 de gel dedi duş ve yürüyüş yap dedi yakınlarım ilişkiye de gir demişti ama iyiki yapmamışım mesajinizda açıklamışsiniz
defneveannesiii @alonee @guzelbebegimmmmm nişan geldikten sonra ilişki önermiyoruz. Lütfen sizde yapmayın nişan geldikten sonra. Çünkü bebek ile vajşna arasındaki duvara nişan denilir. Nişan geldikten sonra o tıkaç olmadığı için bebek enfeksiyona açık hale geliyor. Özellikle korunmasız iliki çok tehlikeli. Birçok enfeksiyon kapan bebek gördüm lütfen denemeyin. Onun yerine yürüyüş ılık duş hurma yemek vs olabilir
guzelbebegimmmmm defneveannesiii teşekkürler düzelttiğiniz için 👏🏻 15 günlük taze anneyim ☺️ Darısı doğurmayı bekleyenlerin başına
defneveannesiii guzelbebegimmmmm 40+0 doğuramayan ben 😂 hayırlı olsun. Adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah
Hlt-seyma21 SelinHalistoprak kaçıncı hafta da geldi, hemen egzersizlere başlayın. YouTube dan bakabilirsiniz kanala girmesi için, pilates topu squat perine masajı çok iyi geliyor
tubasd SelinHalistoprak sicak dus alin belinize tutun suyu ozellikle yerleri elinizle silin egilme kalkma harekleri yapin
SelinHalistoprak Herkese topluca teşekkür ederim ilk gebelik ilk nişan o yüzden bilmediğim şeylerdi çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun hepinizden ☺️
guzelbebegimmmmm sydanrtk bendeki kahverengi şeklindeydi yoğundu akıntı miktarı. Ama zaten son haftalarda şeffaf akıntının miktarı artıyor. Ben anlamıştım doğumum yakın diye
TBeyza SelinHalistoprak kaç haftaliksiniz ? Benim nişandan 15 gün sonra doğumum başladı , doğumunuz yakın sağlıkla kucağıniza alın 🤗