Sumiire Serapcemre o anki korkumdan ben yanlış algılamış olabilirim siz k.bakmayın tesekkur ederim aynnn dediğiniz gibi yapıyorum ☺️
Sumiire Ceylandeveci0763 merak etme ☺️🥰 daha minicik şanslısın erken hissetmişsin ama çok düzen bekleme 27. Haftaya kadar bi normal oluyo bi noldu diye korkuyosun anne karnında yaramazık yapıp bizi korkutuyolar
Sumiire Meri3220 Aminn aminn benimde 🤲🤲 ah en iyi sen anlarsın ı zaman beni bnmde 2 kaybım var 34 haftalık olduk ama bana sorsan 10 yıl gitti ömrümden daha doğmadan ilkten kanamalar vs şimdi bu haraket işine takmış durumdayım Allah’ım bizi sevindirsin yarabbim o acılarımızı bu yavrularımızla unuttursun 🥰
Meri3220 Sumiire amin inşallah cümlemize🤗 tadını çıkaralım artık bitmiş olmuş zaten az daha sık dişini ondan sonra hep gözünün önünde olur sağsalim sonra bebişinle yeni bir başlangıçla yola devam 🤭
dml33 Sumiire kimsenin tutmuodur sonuçta uyuup bebeklerde ne zaman uyuup bilemiyorz bnmkide geçe hareket ederdi simdi kalkiyorm geçe tık yok aksm üzeri ediyo daha çok
Nilizze Sumiire benim bi kaç kere korkuttu az hareket etti dedim ertesi gün daha çok etti belli olmuyor bence panikleyip dr a gittim hiç bi sorun yok şükür genelde gece agrlıklı oluyor bazen de tüm gün
dml33 Sumiire aynen bnde ettim başta doktor dedi içe doğru dondugunde hissetmezsn bile çok hafif hissettigin zamanlar olur korkma dedi gercektn içe donukms cocuk ondan azalms
Sumiire dml33 aynı şetleri yaşamışız bi haraketi car ama cok az aklıma takıldı gittik doktıra popişini kaydırıp duruyo haraket ediyo ben hissetmiyodum
dml33 Sumiire aynen doktorda hissetmen bile yeterli bu sekildeykn dedi sürekli edip mu diye beklemiyorum bn artk azda olsa ediyo mu ediyo yeter diyorm 1 gün öyle oluyo ertesi gün hareketlenio yani saate su kadar falan strese sokuyo
Beybisininannesi Sumiire vallah billah 9doğurmak bu herhalde Bende dün gittim plasentası yaşlanmiş Bana dr hakaretlerini takip et dedi Karnıma odaklandım durdum uyku uyumadım resmen Yarın sabah da doğumu başlatcak Hala karnıma bakıyorum cocuk hareket halinde mi diye
Sumiire Beybisininannesi ayy rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah🤲🤲🤲🤲🤲 sizin bitiyo çok şükür gercekten öyle oluyo haraketlerini azaldıpını anladığım anda bütün gece Max 10 dk da bir uyanıp haraket bekliyorum valla annelik delilikmiş onu daha doğurmadan anlamış olduk 🤦🤦
Bendiyebiri Sumiire benim doktorum hiç böyle bişey demedi bazen hareket etmez uyuyor oluyor endişe etme. Ben 39 haftalığım hiç öyle bişey demedi yavrumun yeri kalmadı artık bazen hareket etmiyor ödüm kopuyor karnıma bir iki vuruyorum hareketleniyor sonra. Tatlı şeyler ye sola yat uzun süre hala hareketini hissetmezsen sıkıntı canım. Bir tehlike mi vardı ki sende yada bebek de neden öyle bir kısıtlama yapmış.
Sumiire Bendiyebiri ben daha önce 2 kez bebeğimi kaybettim bunda biraz panik halindeyim doktorumda farkında aslında hiç bi sorunum yok bir amniyotik bant vardı o yedi bitirdi beni şimdi kayboldu diyo doktorum ama haraketlerini say diyede tembih ediyo soruyo nasıl haraketleri diye bende ona anlam veremedim 2 saate nasıl cocuk haraket etsin uyumicakmı bu birkaç kez acile gittim buyüzden ordaki hemsirelerde kızmıştı niye erken gelmedin diye serum verdiler biraz haraketlendi eve geldik kıpır kıpır yani keyfine göre tkılıyo anası boş yere kendini yiyip bitiriyo yani ben panik yapıyorum diyemi yoksa doktorumu panik yaptırıyo anlamadım
HilalSvrn Sumiire bende 35+3teyim benim doktorumda her yemekten öğünden sonra kıpırdanıyorsa tamam rahat ol dedi sabah ve aksam yemeklerinden sonra bakıyorum hareketli içim rahat ediyor
Sumiire HilalSvrn evet ben biraz abartmışım galiba coğu kişi normal diyo Boyle olması da gel bunu benim beynime anlat🤧
Bendiyebiri Sumiire yaaa canım haklısın tabi böyle olmakta ama inşallah olmaz bişey kafanı çok yorup da kendini rahatsız etme. Yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey olmaz korkma birde 35 haftalıksın çok bişey kalmamış inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korkulacak bişey olsa zaten doktorun bu şekilde belirtirdi diye düşünüyorum. Başka bir doktora hiç gittin mi ? Yani bazen stresli olabiliyoruz yorgun olabiliyoruz bu bebişe de yansıyor. O zaman da hareketsiz olabiliyorlar. Tabi ki hareketlerini hep takip et Allah korusun etmezse önlem amaçlıda git yine doktora yapacak bişey yok için rahat eder. Ama herkes öyle düzenli olarak hareket saydığını düşünmüyorum. Yani ben o şekilde hiç saymadım uzun süre hissetmediysem hareketini o zaman panik oluyorum bişeyler yapıyorum kendimce sırt üstü uzanıyorum çikolata yiyorum bebeğimle konuşuyorum. Kendimi de sakin tutmaya çalışıyorum stres olup bebeği daha strese sokmamak lazm. Çok zor bir süreç gerçekten her anne yaşıyordur bunu emin ol sende tabi daha fazladır yaşanmışlığından dolayı. Şuan nasıl hareketleri peki? Birde genelde nasıl yani çok hareklidir birden azalmıştır hareketi o mesela düşündürür ama zaten çok hareketli değildir o zaman normal kabul edilebilir.
Sumiire dml33 yok yok bende takip etmicem artık ediyomu ediyo sabah aksam dinle aklın rafah olsun bole cok yordu 🥵
Sumiire Bendiyebiri gittim oda gayet normal dedi kan akışlarına vs baktı oda aynını soyledi gğnde 4 5 tane hurma ye kan şekerini dengeler dedi haraket etmediği zaman yapmam gerekenleri wnlattı yinede 4 saati geçtiyse haraketsizliği mutlaka gel dedi yani bilemiyorum normalde canım yanmıyo haraketlerinden ama cok haraketli bnmki nezman elimi koysam haraketini hissediyorum bi anda kesiliyo genelde o beni korkutuyo dürtğyorum pekmez tatlı şeyler ne bulsam yiyorum su içip tuvalete çıkıyorum yok en son dün sırt üstü yattım rahatı bozuldu uyuyodu sanırım ondan sonra haraket etmeye başladı gündüz daha cok haraket ediyo sanırım oyuzden hissetmiyincede hemen telaşa kapılıyorum çünkü burda soyluyolar gece uyutmuyo haraketlerinden dolayı diye bnm çok nadir oluyo gece haraketini uyandığım ah bi doğsada gözümün önünde olsun bende bi rahat nefes alayım ☺️ diye sabırsızlanıyorum
Bendiyebiri Sumiire benim değişiyor mesela bazı geceler uyuyana kadar baya hareketli oluyor ama hiç hareketine uyandığımı hatırlamıyorum. Sabahları bazen kalkıyorum hiç hareket etmiyor gece uyandığım zaman hareket edene kadar uğraşıyorum yani her annede oluyordur bunlar ama 4 saat hareket etmezse sıkıntı olma durumu tabi olabilir. Uğraş hareket etsin diye. Bu sabah uyandım mesela hareket etmiyordu çok koktum sabah 6 buçukta düşün uğraştım vurdum karnıma kendine geldi