1prenses_annesii Sanciyla doktoruma gittim kizlar ve bu kadar agri çekmeme ragmen 2 cm açıklık var ister sancini bekle ister serumla baslatalim dedi bekleyecegim dedim eve geldim ama çok sancim var hizlandirmak icin ne yapmaliyim
Gamzeates 1prenses_annesii squat yapın bol bol merdiven inip çıkın Allah yardımcınız olsun bir avaz da kurtulun inşallah 😍
denizdalgasi1 1prenses_annesii bende 2 santim açıklıkla 1 hafta beklemiştim kendiliğinden başlamıştı doğum bir anda doktorum 2 santim açıklığın üzerinden 5 gün geçince seni alıcaz artık suniye yarın hazırlıklı gel demişti ama o günde vermemişlerdi suniyi 2 gün sonrasında gece bir anda kendiliğinden geldi suyum
RdvnMlkn 1prenses_annesii sıcak suyla duş al ,merdiven çık aklıma gelmiyo bide Meryem Ana eli otu var suya koyulup iciliyo
1prenses_annesii Gamzeates çok teşekkür ederim dua edin lütfen squat çekiyorum ama faydasi olursa insaAllah
RedFlower 1prenses_annesii e sancın varmış zaten neden suni veriyolar. Yatış yapıp hastanede yürüyüş falan yapsan açılman olurdu. Bende ilk doğumda kendi sancım çoktu 2 cm açıklıkla 5 saate doğum yapmıştım
1prenses_annesii RedFlower 4 cm e kadar yavas ilerler hizlandirmak icin istersen serumla baslatabiliriz dedi o yüzden
Cnrmom 1prenses_annesii Rabbim sağlıklı doğum naship etsin 🌸. Pilates topunda zıplayın, squat yapabilirsiniz, merdiven inip çıkmak, yürüyüş yapmak, kendinizi yormicak şekilde temizlik yapbilirsiniz ☺️
Melikeince 1prenses_annesii belden aşağısı sıcak suyla yıka yere çömel kalk ama tutunarak yap pilates topun varsa onun üzerine otur daire çiz ve hafif hafif zıpla
Zeynep0806 1prenses_annesii iki bacağınızı açın yanlara ve çömelin bekleye bildiğiniz kadar öyle kalın tekrarlayın hareti işe yarar mutlaka
sacmalamakizim 1prenses_annesii Yürüyüş benim de 2 cm sancım vardı eve geldik eşimle akşam yürüyüş yaptık hastanede 7 cm olmuştu.