Busakkk Kızlar 28+5 haftalığız her gün kızım tekmeleri ile uyutmaz ve gün içinde çok aşırı hissederdim ama bugün gece de gündüz de çok sakin normal mi? Böyle çok az çok derinden bi iki hareket hissettim sadece
busraparlakci Busakkk benim de 27+5 2 gün hareket etmedi biraz ev işi yapmıştım yorulmuştum 2 gün nerdeyse hiç hareket hissetmedim çok korktum bugün çok şükür hissediyorum. Ama benim hiç öyle çok aşırı hareket hissetmiyorum nazik nazik hareketleri yani uyanabilecek kadar değil korkuyorum biraz 😔
Habibe82 Busakkk bende 25+5 3 gündür hisetmiyorum ama gecenlerde cok yoruldum halen etkisi olabilir mi cuma hastaneye gidecem umarim bisey yoktur
Busakkk Leylasiva21 dün biraz ayakta durmuştum kıyafetleriyle uğraşmıştım sonra yemek Faslı falan olur mu ondan ki
Leylasiva21 Busakkk benimde o haftalarda öyle olmuştu bende tam 28 haftalık hamileyke. Ütü yaptim o gün zor hissettim tatli bisiler ye bol su iç sol tarafa uzan hissedersin
imrann Benimde öyle oldu bi hafta evvel Ben hastabeye gitmistim Gun boyu niye gelmedin diye kızmışlardı Birsey cikmadi ama Öyle bir durumda keisnlikle hemen geleceksim dediler İsterseniz bi gidin Siz bilirsiniz ttabi
Leylasiva21 Busakkk tabi bebek bizim hareketlere göre de davranıyor ama yine de hissetmezseniz acile gidin
Busakkk Habibe82 3 gün de çok uzun bi süre gibi geldi ya zayıf mı hissediyorsunuz hiç mi hissetmiyorsunuz hareket
Busakkk Leylasiva21 yok hissediyorum da dediğim gibi çok derinden böyle küçük küçük en iyisi dinleneyim ben biraz uzanayım düzelir inşallah
Habibe82 Busakkk önceden zayif hisetym zaten yeni yeni hisetym 3 gündür tık yok toplasan 4 gun hisettm onu 25+5 haftalgm daha önce hisetmedim hiç
yasemin0007 Bende 26+1 günlüğüz önceden çok hareketlıydı bu aralar çok nadır hareket edıyor tekme atmıyor ama ıcımde döndüğünü falan hıssedıyorum böyle yaşayan varmı arkadaşlar
Busakkk yasemin0007 aynen içerde derinlerde var bi hareketlilik 😂 hiç hissetmemekten iyidir heralde 🙄
Busakkk Habibe82 çikolata, tatlı bişey yiyip sol yanına yatıp bi elini koyup bekle bakalım canım bi olmadı için rahat etmezse görün bi doktora