191084 Bugun 16+3 um bu haftalarda kiz bebeklerde cikinti olmaz demi dr. Cikinti var ama net gostermio yüzde 85 erkek dedi acaba kesin gozuyle bakmali miyim artik 🥲🥴
Nhr03 191084 daha geçenlerde bir yakınıma aynısını dedi doktor sonra bacak arasını gösterdi 1 hafta sonra kız olduğunu söylemiş Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah😊
VeraAnnesi 191084 Kızda da çıkıntı oluyor benim de 16 da belli oldu ve ufak bir çıkıntı vardı. Tabi erkek daha belirgin olduğu için kız olduğu anlaşılıyordu. Ama genelde 16 da doktordan doktora değişse de yanılma olmaz pek.
didnr_ 191084 bnde 16 haftalıkken gittiğimde erkek dedi dün tekrar gittim 18 haftalık olduk bu arada sordum cinsiyet değişirmi öyle diyolar fln dedim yanılma olur değişme olmaz ama %90 erkek artık dedı
benimmdunyamm 191084 hayır hala kiz🤣🤣16+3 inşallah degismez ama doktorum çok net gördüm dedi bacak arası açıktı net olmazsa soylemem zaten dedj
191084 benimmdunyamm benm bacak arasi gozuktu ama tam acik degildi yüzde 85 dedi buyuk ihtimal erkek dedi. Ama insan iste şüphe duyyo
191084 VeraAnnesi yabi bilmiorum ki erkek ve kiz cikintisini ayirt edebilir herhalde 42 yillik dr 🤣edemiosa artik emekli olsn