KlncA
[bilinmeyen] ben de Adapazarıında yaşıyorum detaylı zamanım da geldi devlette yaptıracağım sıra aldım. Merak ettim sizin doktorunuz kim? Ben buralarda kime yaptırmalı hiç tavsiye bulamadım. İşinde iyi ise Eray bey'e de gideriz inşallah bilenlerden yorum gelir 🙏🏻
Gks
[bilinmeyen] Eray bey bnm doktorum. Zaten il dışlarından çok hastası var ayrıntılı ultrason için. Bebeğin tüm organlarına tek tek bakıyor, o an söylüyor. Daha sonra çıkarkende raporu veriyor. Resim ve cd ile beraber.
Gks
[bilinmeyen] fiyatı 450 ydi. Ama bu hafta muayeneye zam geldi. Ayrıntılıya da gelmiştir die düşünüyorum
Gks
[bilinmeyen] cd içinde de 2-3 tane foto oluyor. Elinize de çıktı olarak 1 tane yüz fotosu veriyor. Tabi bebeğin pozisyonu uygunsa
KaviNim
[bilinmeyen] illa ona gitmek zorundamısınız ben sizin yerinizde olsam izmit dolphinin orda sevil baş var 250 tl giden herkeste cokta memnun
Kbrsoy
Ben de Eray beye yaptırdım detaylı ultrasonumu. Gerçekten iyi bi doktor ve uzun uzun bakıyor bebeğe. Verdiği cd ve renkli ultrason da cabası
AyhanCoskun
Ben de bugün sordum Eray beyin ultrason fiyatını 450 dediler haftaya gitçem insallah 😌
AyhanCoskun
[bilinmeyen] Allah Allah 😂 niye ki
DilekayiroluAy
Ben dün gittim 450tl di. Çok yoğun fakat yinede çok güzel ilgileniyor. İnşallah hepinizinki temiz çıkar. Yoğun ve gergin bir bekleyiş 😊