Sblbngl Bugun kontrolüm vardı. Bebek doğum kanalına girdimi diye sorduğumda aşağıda girer dedi böyle olupta ne kdar sürede giriyorlar kanala bilgisi olan varmı
Durununannesi46 Sblbngl 36dan beri girmesini bekliyorum girmiyor 😞sancım var nstde, rahim ağzım incelmiş kafasını bi soksa açılacak yağ gibi ama yok girmiyor ne yaptıysam kanala🙁 39+4 olduk 🥴
Sblbngl Aynur47 çok zorlanıyoruz artık doğsun diye bekliyoruz valla 😂😂 bugun bebeğim hareketleri fazla değil az hissediyorum doktor yatış dedi kabul etmedim yanı çok saçma değil mi anlamadım ult. Baktığında sıkıntı yok demesine rağmen.
Aynur47 Sblbngl Neden doktor yatış verrmek istedi ki alla alla yeri daraldığı.icin azalabilir normaldir
Sblbngl Aynur47 yanı anne bebeğin hareketlerni hissetmiyorsa verelim dedi bende yok dedim zaten sıkıntı yoksa hastanede yatmamın anlamı yok dedim anlamadımki doğurtcaklarmıydı beni 😂😂😂😂 karnım çok aşağıda dikkat et dedi bide
Aynur47 Sblbngl sen yine bugün hareketlerine dikkat et bazen farkindada olamayabiliyoruz sen yinede dikkat et bi belirti falan olursa gidersin zaten
Sblbngl Durununannesi46 anladım yaa benim karnım o kdar aşağıdaki yanı gören herkes dogum başlar felan diyor buna ragmen kanala girmiştir sandım ama zamanı var demekki benim kızım cinsiyeti hemen gösterdi ama dogmak için nazlanıyor 😂😂
Deletedmom727271 Benimki de aşağıdaydı ama girmedi sağolsun manyak oğlum 😂 sizinki girer inşallah ama daha varmış girer 🙈