Butterfly_13 gönlünü çok çok ferah tut ilk gebeliğimde aynı şeyleri yaşadım bazı doktorlar çok fazla gereksiz konuşuyor tabi o zamanlar ilk gebelikti bende senin gibi anlayamıyordum sonradan anladım ki belli bir zamandan sonra betayla bebişin hiçbir ilgisi yok uzun yazıyorum kendini rahat hissetmen için çünkü beta belli bir seviyeye kadar 2 kat artış gösterir ama belli bir seviyeden sonra direk <15000 üstü der açık ve net yazmaz Buda size yükselmemiş sonucunu düşündürür ama durum öyle değildir 2000 leri geçtikten sonra keseyi görürsünüz zaten ultrasonda sizde görmüşsünüz artık betayla alakalı bir durum yok doktorun tamamen artık gereksiz davranışının sonucu olmuş bu durum 6. Haftadan sonra kesenin içerisinde bebek görünmeye başlar kiminde 6 da görünür kiminde daha geç mesela ilk gebelikte 6+6 de gördüm geç döllenme falan durumu değiştirebiliyor o yüzden gönlünü çok çok ferah tut en yakın zamanda başka bir özel doktora git kendini üzme Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah bizi de haberdar edersin hayırlı haberlerle ❤️❤️