Yasemincee26 Kızlar hamile miyim ya bugün adet günüm. Böyle çıktı sonuç. Eğer gebelik varsa hemen iğneye başlamam lazım bir bakar mısınız. https://imgyukle.com/i/E3dzYp
Yasemincee26 yigitinannesiiiii vericem canım akşam eşim gelsin kan vericem eğer pozitifse yarın iğneye başlarım. Şuan elimd kan pıhtılaşma hapı var 2 tane atıcam bugün ne olur ne olmaz diye daha önce kayıplarım var nolur dua edin benim için
Yasemincee26 12siradanbiri sagolun Allah razı olsun inşallah vardır dua eder misiniz benim için çok bekledik çoook
Yasemincee26 B_9295 bugün adet günüm canım olmadım sancı gelip gdiyor arada test yapayaım dedim böyle çıktı
La_le Yasemincee26 testin bı kaç dk geçsin silik olan netleşir hayırlı olsun canım gebesin benimde böyleydi 10 dk sonra silik olan çizgi netleşti
Yasemincee26 Yigitinannesiyim akşam koşa koşa gidicem kan testine inşallah vardır canım lütfen dua et bana
gamzealaa Yasemincee26 bende de böyle hafif çıkmıştı..hamileyim.. en net sonuç kan tahliliyle olur hemen tahlil yaptır bence inşallah bebiş geliirr 🥰
Yasemincee26 gamzealaa akşam eşim gelir gelmez test yaptırmaya gidicem canım inşallah vardır mutlulugumu paylaşırım byrda
La_le Yasemincee26 akşam acile git istersen ağrım falan de günümde geciyir testler 1 saat çıkıyor ben öyle yapmıştım sağlık ocagiyla uğraşmadım acil de öğrendim hamile olduğumu