HappyMom Bir kaç aydır çocuk düşünüyorduk 2 ay denedik, reglim bir gün gecikti tabi hemen test yaptım, çok silik çizgi pozitif. Testi çok erken yapmıştım sabah 8 gibi. Hemen doktoruma gittim kan verdim. Sonuç normalde hemen çıkar biraz geç çıktı. Öğlen sonuçlarım geldi bankodaki kızlar güldü. Dedim noldu hiç de bilmiyorum beta olaylarını. Betanız işte şu kadar dediler. Dedim ee yani. Hamilesiniz dediler güldüler. Ben ağlamaya başladım. Su verdiler bana. İnanılmaz güzel bir histi. Hayatımdaki en mutlu olduğum andır şu ana dek. Eşim aradı o sırada. Özel sigortamız onun işi üzerinden yapıldığı için telefonuna bildirim gitmiş işlem yapıldı diye. Tabi planlı, regl tarihimi biliyor anladı direk sen neden hastanedesin noldu dedi. Dedim yok hastanede değilim yanlış mesaj gelmiştir 🤦♀️ İnanmadı ama uzatmadı. Akşam işten gelince sürpriz yapayım diye planlarken kapıyı açtı direk ayakkabılarını çıkarmadan hamile misin yoksa diye sordu 🤣 sonrası mutluluk, ağlamalar, kutlamalar 🌸 Umarım isteyen herkese kısmet olur, bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olur, dünyanın en güzel şeyi bebek sahibi olmak, anne baba olmak. Daha şimdiden aklımı yitirecek gibiyim, doğunce ne yapacağım bilmiyorum 😍