ZMM8888 Adakiz44 bnde de polikistik över sendromu var insülin direnci var ama bana hiç ilaç verilmedi. Boyum 1.71 kilo 62. Neye göre ilaç veriyor acaba? Kesin kullanmalımıyız ?
Cam-dann ZMM8888 kilonuz idealdir pconuz da ileri seviye degildir tahminimce . Adetleriniz de sıkıntı yoksa yani ayda bir kesin oluyorsanız etkilerini az hissediyorsunuzdur .
Adakiz44 ZMM8888 belki çok yüksek değildir bennim sınırda olduğunu o yüzden ilaca yönelmem gerektiğini söyledi
ZMM8888 Cam-dann bilgi için teşekkür ederim canım 62 kiloyum ama görünüm olarak çok zayıfım. Adetim 38 günde bir oluyor ilk gebeligimdn önce 3 ayda bir oluyordum oğlum doğduktan sonra düzeldi 38 günde bir olmaya başladım.
Cam-dann ZMM8888 baya da zayıfsınız ve adetleriniz zamanı fazla . Kolay da gebe kaldıysanız pco etkisi azdır sizde . Bende yıllardır pcoyum ama şişman pcolulardandım zayıflayınca herşey düzeldi ayda bir kesin olurdum gebelige kadar tabi . Saglıcakla kalın 🤲
Meleq Adakiz44 ben belarken endokrin takipliydim diaformin kullanmıştım tabi doktor kontrolünde her ay düzenli tahlillerimi yaptırıyodum..direç kırılınca aşırı iştahsızlık ve kilo kaybı olmuştu..
Adakiz44 Meleq dahiliye beni endokrine göndermedi ama endokrine bi görülmesi gerektiğini duymuştum çoğu yerden ayda bir bende gideceğim bakalım şu fazla kilomdsn kurtulunca herşey yoluna girer inşallah zaten direnç sürekli bizi aç hissettirip tatlı yeme isteği oluşturuyormuş
Meleq Adakiz44 dahiliye doktorunuza mutlaka ısrar edin endokrine takip kaydı açsın..direnç düşünce zaten isteseniz de yiyemiyosunuz ve yağ yakımı hızlanıyo ben çok hızlı kilo vermiştim..
sdymtl Bende kilo var ama adetim düzenli idi. Pcos um. Glifor kullandım ve kilomun yüzde onunu verdim hamile kaldım. Kilolularda kilo vermek, dengeli beslenmek, hareket etmek etkili. Onu net anladım.