Busbus03 Ceydayvzz Benimde kızım olcak Lidya ismine karar verdik 🥰 Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Kalin Lalin Adalina Lina Miya Vera
Busbus03 zeynonunannesiiii zeynonunannesiiii Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Kalin Lalin Adalina Lina Miya Vera
Zyneepemre Ceydayvzz henüz kızım yok ama ilerde nasip olursa Elif Ada düşünüyorum oğlumun adı Mehmet Alp ona uygun olsun istiyorum
suleesrky Yeni moda, internet anlamları uydurulmuş kız isimlerinden koyma derim. Alin, Lina, Ayliz, Eliz, Asel gibi isimlerden bahsediyorum. Ben klasik isimlerden yanayım. Zeynep, Gülce, Ayşe, Amine, İnci, İpek çok güzel isimler.🌸
Aleynasvr Kızım olsa Sare koyacaktım benim erkek sana öneriyim bari 😀😀 hem yeni moda değişik isimleri sevmiyorsan onlardan değil hem kibar hem anlami güzel
Busbus03 minikmucizemmmmmmm Kumsal Lidya Mina Demsal Mila Liya Afra Lavin Maysa Eflin Karla Esila Mekselina Mısra Asmin Kalin Miya Lina Adalina