cerenayvz Mıde yanmasına ne ıyı gelıyor acaba ılık süt ıcıyprum ve caviscon surubunu ama pek etkı etmıyorlar boyle mıdem yanınca bogazıma ateş konuyor sankı son ayımdayım ve sık sık olmaya başladı :((
Berru cerenayvz bende 20 gündür böyleyim sabaha kadar banyo da klozetin onunde oturuyordum midem de bulamıyordu bu gece resmen öldüm be sbeter oldum midem öyle yandı ki aynı anda yine mide bulantısı inanılmaz siddetliydi sabahı sabah ettim ilaç vs hiç birşey fayda etmiyor
Naazli cerenayvz benimde çok mide yanmam vardı. Doktorum mide koruyucu verdi her sabah aç karına 1 tane içiyorum. Çok şükür çok rahatım şuanda doktoruna bi danış istersen
Fyyy59 cerenayvz az önce mide yanmasıyla ilgili bı konuya daha yazdım kesinlikle doktorunuza danışın ve lansoru sorun. reflü+hamilelik kafayı yemek üzereydim, anında kesti ki hâlâ daha içiyorum 35 haftalık hamileyim 🤤
Bsr_5837 Tek çözümüm gerçekten sade maden suyu oldu nefes alamıyodum acıdan eğilemiyodum ağzım kulaklarım yanıyordu yatmak işkence zaten iki yastık göğsünüz bas kısmınız midenizden yüksek olsun mutlaka ben böyle baya rahatlıyorum .
Bsr_5837 cerenayvz kesinlikle deneyin insallah iyi gelir size de bana en iyi gelen bu olmuştu sade soda içemezdim sayesinde sevdim 😬