FatmaNur_27 Baby_mom6 25 haftalıgim dün hastaneye gittim kadının biri sen niye geldin diyo 🤣🤣🤣 dedim hamileyim çocuk nerde fln yaptı düşünün o kadar belli değil 🤷
sedalaa nazosss daha çok küçük iç karnınızda genişse 20 sen sonra çıkabılır benım 25 haftadan sonra çıkmaya başladı
nazosss sedalaa Evet biliyorum bunu ama ailem de karnın büyüyor diyor 57 kiloyum bir de göbüş öne doğru gidiyor bizde şaşırdık açıkçası 🤦🏻♀️Çok erken çünkü çıkması için
Karaca_annesi Hamileyken çok zayıfladım boyumda uzun.12 hafta bitti dışarıdan görenler hamile misin demeye başladı 😄😄 oturunca ve yemeklerden sonra epey belli oluyor 🧿🧿
Deletedmom_110 Baby_mom6 18 de belli olmaya başladı ama kişiye göre değişen bir olay iç karın ile alakalı benim iç karnım dar olduğu için göbüşüm erken çıktı
Ipekcntrk Baby_mom6 benm 17 hafta ama hala oyle belırgın degil . Ama hızla kilo alıyorum 😔 karnım büyümüyor goguslerım popom bacaklarım ınanılmaz sıstım 55 ile hamıle kaldım suan 59 . Cok yemıyorum ne yapacağımı bilmıyorum 😔
Mlkysf 14 haftalığım belli oluyor ilkte bu kadar erken belli olmamıştı ama 2.hamileliğim erken çıktı karnım bu sefer
Baby_mom6 Benimde ilk gebeliğim şuan 17+1 im çok az belli öyle dışardan bakınca hamile olduğum belli olmuyor daha çoğunuzun dediği gibi iç karın darlığı ve genişliği sebebi olabilir
Bsrrsb2131 Baby_mom6 bence kişiden kişiye değişiyor benim 18 de çıktı öncesinde hiç fark yoktu birden çıktı :) şimdi gören anlıyor