Mucizem0825 Merhabalar guzel anneler 🤗 size sorum ozellikle ozele gidenlere doktorunuzla iletisiminizi nasil sagliyorsunuz ben 16 haftaligimdan beri suana kadar her ayda 1 kere ozele ve hep ayni doktora gittim yani daha dogrusu ne zmn cagirdiysa ne zaman gel dediyse ozmn gittim ve dogumuma 5 bilemedim 6 haftam kaldi fakat bisey olsa direk doktoruma ulabilecegim bi tek email var bazen bi sorunum oluyor email atiyorum ve gec donuyor hastaneyi arayip bagalanabilirim belki ama ben direk kendisine ulasmak istiyorum ama kendini istemiyor sanirim
dml33 Mucizem0825 numara vermişti msj atiyorm gün içinde dönüyo sabah msj attm mesela sonuç cikmisti mesai saati bitimine kadar doner
nazosss Mucizem0825 Ben en başından beri tek doktora gidiyorum özelde. Bildiğim kadarıyla özeldeki bütün doktorlar veriyor. İlk kontrolde numarasını kendi vermişti. Kanama vs bir şey olursa beni mutlaka ara demişti. Sonuçlar vs çıktığında da ara beni diyor mesela.
Villanelle Özele giderken doktor numarasını vermişti, istediğim an ona veya asistanına ulaşabiliyordum. Şimdi devlette perinatolog takipliyim. Onun da numarası var ama aramadım hiç, gerek olmadı çünkü 3 günde bir gidiyorum zaten
Eliifs Mucizem0825 niye isteyemiyorsunuz ilk muaynede Dr bana mesai saatleri için ulaşabilirsin diye bi numara yazdı. Bende geçen kontrolde hocam mesai saatleri dışında Allah korusun bir şey olsa, size nasıl ulaşabilirim,numaranızı almam mümkün mü acaba dedim verdi sağolsun. Sende bu şekilde sorabilirsin canım
Mucizem0825 SunnyG kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama vermedi kartini verdi orda da email yaziyor zaten onuda email atmam icin verdi detayliya gitmistim ordan atin demisti
Deletedmom727271 Ben hastaneyi arayıp direkt kendisiyle iletişime geçiyorum. Mesai dışlarında mesaj atıp rahatsız etmek istemem kendisini. Çok acil bişi olursa belki.
Mucizem0825 Deletedmom727271 bende hastaneyi arqyip mesgul etmek istemiyorum varsa bi skinti direk kendisine ulasmak istiyorum sonucta o herseyimi biliyor
Mucizem0825 Eliifs haklisin cekiniyorum doktorum bana goredir belki ama mesafeli bende cekindigim jcin isteyemedim
Novaa Mucizem0825 Ben whatsapp tan ulaşıyorum. Bazen hemen bazen de 2-3 saat içinde cevap veriyor. Bence acil bir konuda whatsapp tan vs ulaşabilmeniz için numarasını isteyin.
Mucizem0825 alonee surda 5 6 haftam kaldi doguma belkide kendi doktorum dogummu yapyabilir gece olursa kendisinin gelmesi icinde ektra para vermem gerekiyor veremeyecgime gore nobetci doktor ilgilenir buyuk ihtimalle