alpereninannesiii 37+6 bembeyaz bir akıntı geldi, iç çamaşırımda ıslaktı çok az. afedersiniz ıslaklığı hissettim altıma kaçırdım dedim. Ama ıslaklık az, Beyaz akıntı yoğundu. Nedir bu başına gelen var mı korkmalı mıyım
papatya981 alpereninannesiii erken doğum riskiniz var mı nişan mi diyecem ama bende ilk hamileligimi yaşıyorum nişan da yoğun geliyormuş herkeste farklı bazilari hafif pembemsi kanama gibi falan bazilari yogun bir şekilde beyaz diyor 😟
Busraaydiiin1 alpereninannesiii bendede oldu canım aynı durum beyaz akıntı normalmis doktor öyle demişti ama sende mutlaka gittiğinde söyle doktoruna nolur nolmaz.
kartanesi02 alpereninannesiii enfeksiyondan olabilir canım bende sürekli olarak oluyor enfeksiyonum var çok ıslakmış gibi hissediyorum sonra bakıyorum çok az var bi doktoruna danış fitil yada ilaç tedavisi uygulayabilir
alpereninannesiii papatya981 nişanın beyaz olduğunu bilmiyordum, kahverengi pembemsi bir şey diye biliyordum. Erken doğum riskim yok doktorum 36dan sonra korkma prematüre sayılmaz doğurabilirsin demişti
papatya981 alpereninannesiii bende bilmiyorum tam olarak sadece burada okuyorum işte benimde ilk gebeliğim bende her tuvalete gecisimde korkuyorum valla sağlık ocağındaki hemsirenizin nosu falan varsa sorabilirsiniz yoksa da ağrınız falan olmazsa doktorunuza kontrole gidince sorun bilemedim belki bir bil3n çıkar