Deniz9306 25+4 haftalık ikizlere gebeyim. 3-4 gündür kalçamdan yürüyemiyorm resmen toparlıyorum. Bacagımı atarken kalçama iğne batıyor gibi oluyo o yüzden yürümek benim için işkence oldu. Varmı benim gibi olan. Ne yapıcam bilmiyorum ☹️
papatya981 Deniz9306 ayy ben boyleydim sakat gibi kaliyordum çok kötü anlıyorum seni ama geçti bende 27 den sonra
edis22 Deniz9306 bende birazcik oturdummu hemen kalcam agriyor hareket ettiremiyorum. Nedeni nedir acaba?
Denizyldzm Deniz9306 ağrı magnezyum ve kalsiyum eksikliği yüzünden oluyor bendede var kefir e başladım magnezyum zaten kullanıyorum doktorunuza danışın bence ileri haftalarda sıkıntı büyüyor ☺️
Cellci Deniz9306 bende 28 haftalık ikiz. Benimde oturur ve yatar pozisyondan ayağa kalktığım ilk birkaç adımda kalça ağrısı oluşmaya başladı. Dediğin gibi topallıyorum. Sonra düzeliyor.
Deniz9306 papatya981 ya sol bacagımı atamıyorum resmen çok kötü oluyo cuma dr a gidicem sorcam yapcak bişe varmı diye 😒nasık yürüyüpde gidicem bilmiyorum o dereceyim 🙈
gmzdtp Bebeğin doğuma hazırlığı bu. Kasıklardaki ve kalça eklemlerindeki bağlar ve kaslar gevşiyor. Bu yüzden yürüyemez hale geliyoruz🤗
gmzdtp Deniz9306 normal artık bebek hızla büyüyor, yine de dikkat etmenizde fayda var erken doğum riski olabilir, doktorunuza danışın zaten gerekli görürse müdahale edecektir, ilaç vb. 🤗
Deniz9306 Cellci ay keşke benimde düzelse. Benim bianda oldu böyle geçmedi. Masajla falan da olcak bişe degil böyle baya dipten gelen bir agrı gibi
Deniz9306 gmzdtp dikkat ediyorum hiçbişe yapmıyorum. Yarın kontrolüm var bakalım sorucam ne dicek 🤷🏻♀️
Deletedmom_110 Aynı sorun bende de vardı doktorum magnezyum yazdı onu kullanıyorum ve ilk kullanışımda fark etti o gün bu gündür hiç ağrım yok magnezyum tavsiye ederim yani