Tugbamete charlaa keşke ümran hanıma gitseydiniz çok iyi ve çok tatlı bi doktor oya hanım çok suratsız biriydi hastane tam teşekküllü olduğu için seçtik bizde
Hafizeipek Fatmakaya158 memnunum canım hastaneye gitmeye başlayınca gebelik okuluna ve pilates derslerine katil ben bütün kurslara katılıp sömürdüm hastaneyi resmen 😂😂😂😂
Nalangocen Bende aile doktorumuza gidiyorum nasip olursa benim kız ailemizde doğurtacağı 8. Çocuk🙈kendisi eski ve çok bilgili Umur Yensele gidiyorum nasipse bende egepolde yapıcam
Lila Arkadaşlar merhaba olur da egesehir hastahanesine giderseniz Aynur mu ne bir kadın var gün içinde bulup yazacağım özellikle gitmeyin sürekli geç geliyor randevu saatini geçiriyor üstüne birde ne şikayetin vardı diyor kaydınıza söyle bir göz atmıyor ultrason cihazında çocuğun kalp atışını duymasam orda bebek olduğuna inanmam o derece kötü bir cihaz 55 tl sosyal hakları olanlara muayene ama kesinlikle ilgilenme yok gitmeyin derim başka doktoru bilemem ama Buca kadın Doğumda Şinasi kılıç var birkaç keredir gidiyorum iyi ilk doktorum bursadandi durumum el verse oraya devam ederdim ama maalesef şartlar kusura bakmayın uzun oldu