denzliya bozyakada oturuyorum doktorum özer gürbüz central hospital çok ama çok memnunum hiç birşey için beklemıyorum takıpı on numara ilk baştan beri oraya gidiyorum tavsiye ediyorum tam teşekkullu bir hastane
Alinmavi Merhaba kizlar ben tinaztepe de Aylin barbaros un takibinde dogum yaptim. Cok yogun bir doktor ama cok memnun kaldim isinin ehli cok basarili Cok zor bir dogumdu onun sayesinde basardik kizimla. Doktor hastane arayisinda olanlara tavsiye ederim. Onemli olan dogumhaneymis bunu da anladim. Fiyat 4000 tl oda susleme foto dahil.
onlygirl Alinmavi Bende tinaztepe aylin hanım kontrolünde doğum yapmayı düşünüyorum hastanenin personelleri nasıldı hemşireler ilgili miy di çok merak ediyorum�l
Pinky86 deleytedmom257 siz seker yukleme testini karatas hastanesinde mi yaptirdiniz? Ucreti ne kadardi acaba 😊
deleytedmom257 Pinky86 yok sağlık ocağında yaptırdım doktorum yaptırabilirsin dedi.boşu boşuna para verme eğer yaptıracaksan.sonucunu doktora götürürsün
gzmerdn Bende Serkan Güçlü ' ye gidiyorum Tınaztepe hastanesinde doğum yaptırıyor. Hastanenin karşısında muayenehanesi 37+1deyim çok çok memnunum. Her muayenede sanki detaylı ultrason gibi bakıyor. Sorduğum her soruda tatmin edene kadar açıklama yapıyor.