_ozlmm Kızlar merhaba 10+2 yiz sizlere birşey sormak istiyorum bu haftaya kadar tek yaşadığım mide bulantısı şikayetiydi son iki gündür ara ara sol kasıgıma sancı giriyor saniyelik sürüyor kalıcı olmuyor bu tür sancı normal mi sizce doktor randevum var ona da soracağım size de sormak istedim
Bayancorek _ozlmm Bu zamanlarda çok normal canım, ben 16 oldum hala ağrıyor ara ara, rahim büyüdükçe kasıldıkça ağrı sancı olur, normal demişti doktorum. Gidince sor yinede için rahat etsin.🌸🤗
Asivemavi _ozlmm bende 10+2günlüğüm ve birkaç gündür benimde aynı şekilde sol kasıgımda ağrı oluyor normalmiş ama bende yine de soracagım yarın doktoruma
csmaknc _ozlmm Normal canım ben 19+5 hala her hafta 1-2 gün oluyor büyüdüğü için doktorum dayanılmaz bir ağrı olursa gel dedi benimde senin haftanda batma gibiydi sonra sonra daha fazla ağrıyor alışacağız artık 🙂❤️
_ozlmm Bayancorek ay şuan sevindim valla ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandığı için bu sefer çok tedirgin oluyorum en ufak şey de :)
Asivemavi _ozlmm sevinirim paylaşırsanız tşk ederim güzel sonuçlar hayırlı sonuçlar almanızı dilerim🤲
_ozlmm Asivemavi ay inşallah rabbim herkese hayırlı mutlu sonuçlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏽
_ozlmm Asivemavi herşey normalmiş hatta doktor direk kendi dedi kasık ağrıların başlar artık diye korkulacak bir durum değil normal durum ara ara sancı olması dedi :)
Asivemavi _ozlmm anladım geçmiş olsun o zaman yapacak birşey yok çekeceğiz🙂 teşekkür ederim bilgi verdiğin için