Minigin_annesi0 Kızlar şuan hastanedeyim, hemşire hanım bütün gebeleri bilgilendirdi. Doğuma asla biberon, emzik ve mama koymayın getirmeyin asla kullanmıyoruz dedi. Bilginiz olsun 💕
Cananyildiz Minigin_annesi0 canım hayırlı sağlıklı doğumun olsun. Doğumun ne zaman doğumdan sonra yazsan bize. Odalar bi tek birde 2 kisilik varmış galiba bilgin var mi ?
Kbrra Minigin_annesi0 Mayıs’ta bende orda doğum yapcam inşaallah başka neler istediler acaba ona göre hazirlik yapalım 🙃bu arada hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepimize🌺
Minigin_annesi0 Cananyildiz 34 haftalığım canım. Odalar tek kişilikte var iki kişilikte daha önce iki kere yattım biri tek biri iki kişilikti. Gayet temizdi
Sinemmmmm58 Cananyildiz canim ben dogum yapali 19 ay oluyo ama cok degistigini sanmiyorm ben dogum yaptigimda sanci odalari da tekti dogum sonrasi cikardiklari odada tekti koronadan dolayi 2 kisilik olsa bile tek kisi aliyorlar diye biliyorum 2 . Dogumuma da 2 ay var 🙂
Minigin_annesi0 Ormanmeyveli kuzum hastane zaten öyle durumlarda şırıngayla mama veriyo. Hastanelerde marketlerde mevcut öyle durumlarda alınabilir bence
Minigin_annesi0 SunnyG siz bilirsiniz canım yinede koyun isterseniz ama mama verme durumunda onlar şırıngayla veriyorlar bebeğe
Gizemsgumgum Emmezse napıyolar, ya sütün gelmezse 🙄 sanki keyfimizden koyuyoruz mamayı biberonu tedbir işte. Sen doğumuna odaklan 🌺 sağlıklı haberlerini bekliyoruz
Cananyildiz Minigin_annesi0 özel oda tutabiliyor muyuz canım özel odadan kastım tek kisilik yani çünkü şans 2 kisilik odada verebilirler
kaanveannesii Merak etmeyin. Ben şehir hastanesinde 3 sene çalıştım. Bebek emmezse hastanenin eczanesi var. Hastane tarafından bebeğin maması karşılanıyor. Odalar 1ve 2 kişilik. Siz tek kişilik istediğinizi belirtin onlar ayarlamaya çalışır eğer olmazsa VİP servis var. Onlarda ekstra ücretli ücretleri değişiyor
Cananyildiz kaanveannesii bilgilendirme icin teşekkür ederim. Sunu sorayim mesela tek kisilik oda istedigimi söyledim olmadı o an vip servis alabilir miyim yani önceden ayarlamaya falan gerek yok değil mi ?
Cananyildiz Sinemmmmm58 sancı çekerken Eşin veya Annen gelebiliyor mu canım Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için sana da hayırlı sağlıklı doğumlar
Minigin_annesi0 Sinemmmmm58 artık 2 kişi alıyolar iki kişilik odalara, ama şans eseri boş yatak olursa herkesi tek tutmaya çalışıyolar
Sinemmmmm58 Kbrra benimde mayista gozukuyor bakalim kacina verirler acaba gunu 🙂 haftaya 30 nda kontrolum var sorucam insallah bilgi verirler
Minigin_annesi0 Cananyildiz eltim Ekim ayında doğum yaptı sancı çekerken anneni veya eşini yanında istersen çağıralım demişler
Sinemmmmm58 Cananyildiz benim ilk dogumumda korona cok yeniydi ve yuksekti o yuzden esimi annemi almadilar telefonumu dahi almadilar oyle soyleyim 19 ay once yaptim ilk dogumu simdi 2. Dogumum ise mayista bakalim bunda nasil olur bilmiyorum.