butterfly35 23 Mart‘ta genel kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 11 hafta üç günlüktü ana okulu öğretmeniyim işim hep çocuklarla o kadar çok üzülüyorum ki arada çocuklarım diyor öğretmenim sessiz olalım değil mi bebeğin uyuyor öğretmenim bebeğini resim yaptık öğretmenim bebeğini hediye aldık gibi içim açıyor üç hafta olacak ama hala acısı taze konuşuyorum yazıyorum çiziyorum ama aklımın hep köşesinde var çok sağlıklı bir gebelik yaşıyordum her şey yolundaydı ne bir kanama alanım ne bir düşük riskim yoktu çok güzel tutulmuş diyordu doktor aklıma ucuna dahi gelmezdi böyle bir şey ama ne yapayım alacak nefesi bu kadar mış diyorum kendi doktorum bir adet bekle hemen gebe kalabilirsin dedi başka bir doktora gözükcam oda en az üç ay bekle ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaçlar vereceğim gebelik düşünebilirsin dedi ama insan ister istemez korkuyor ya bir daha aynısı olursa diye Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın Cennet kapısında bizi bekleyen Meleklerimiz var seni çok iyi anlıyorum canım benim