HavvaKork Kızlar su geldikten sonra kaç saat sonra hastaneye gitmek gerekiyo banyoya girip gideyim diyorum ama şansıma sular kesik biraz beklesem sorun olur mu acaba
gldn065807 HavvaKork hemen git bende bu sabah suyum geldi 2 saat içinde doğumum oldu çok şükür bekleme açılma çabuk oluyo
Ceyduygu HavvaKork 24 saat içinde duruma göre dogumu başlatıyorlar kendinizi iyi hissediyorsanız biraz beklemekten zarar gelmez.
hunilimom HavvaKork ben 6 saat bekledim o ara sancım olmadı 2 saat sonra doktora gittim nst çekildi ama ben evde çekmek istedim geri geldim çok beklemenizi önermem yine de bir doktor kontrolüne gidin
BenEsra gldn065807 maşallah doğum nasıl geçti çok ağrılı acılı bi süreçmi ben çok korkuyorum ilk gebeliğim nasıl doğum yapacağıma karar veremedim hala bu yüzden
HavvaKork Yigitinannesiyim sırılsıklam oldum bare bi su tutsaydım alt tarafıma dedim ama evin suları kesildi ya 🤦🏼♀️
Yigitinannesiyim HavvaKork Böyle zamanları bulur aksilikler zaten ıslak mendille hallediverin can sağlığı olsun
elfkara Nasıl oluyor peki su gelmesi normal Bi ıslaklik mi yoksa baya Bi su patlaması gibi mi Bence riske atmayin gidin sansa sular da kesik :(
gldn065807 BenEsra yani sanci tabiki zor ama şuan bebeğimin herseyini kendim yapuyorum rahatlıkla hiç korkma rabbim çok şükür yardımcımız oluyor ben iki saat içinde iki tane dikisle yaptım doğum rabbim herkezin yardimcisi olsun inşallah bir avazda sağlıkla dogsunlar😊
Mervekck HavvaKork canım hastaneye git ztn seni odaya aldıklarında ortada duşa girebilirsiniz kendini tehlikeye atma
KubraAydin HavvaKork Sancınız olmasa bile hemen gitmeniz gerekiyor Allah korusun suyunuz bitebilir enfeksiyon riski var , alabilirseniz duşunuzu alıp gidin kısa zamanda doğum olacaktır bebeğinize sağ Salim kavuşun inşallah ❤️
Mltmsncn HavvaKork bana doktorum hazırlan ama 2 saatte sürmesin demişti hazırlık süresi için. Genital bölgenizede vajinal dus vs kesinlikle yapmayın. Enfeksiyon olmaması için