bebegim42_ By28 başlamaz olur mu benim başladı şuan 9+3 4 kilo verdim berbat durumdayım ama olsun çok bekledim sağlıkla gelsin de 🥰🤲🏻♥️
Elfs By28 mide bulantısı olacak kişilerde bebeğin kalp atışıyla başlarmış benim de 5 haftalıkken başladı 5+3 de kalp atışını duymuştuk. Sağlıkla büyüsün bebiş 🙏
Ozsvm 6+1 bugün ilk kusmamı yaşadım ama 3 4 gün öncesinden beri mide bulantım vardı özellikle otobüse tahammül edemiyorum ve iştahım kapandı ne yesem midemi bulandiracak gibi geliyo🥲
By28 Ozsvm Şuan bende öyleyım sabahları mıgdem bulanıyor ögürmelerim var ama bilemiyorum belkide bı sonraki hafta başlayacak yer yapıyor smdıden 😂
Tupbebekile Ooo oooo hemde nasıl başlamak… Ben tup bebegim kızıma hamileligimi transferin 4. Gunu kusmalarimla anladim suan yedavi ile tekrar hamileyim bundada 5. Gun başladı bulantilar. Kizimda 9 ay suan 4 ayligim hala kusuyorum
Miniktirtil Başlamaz mı dün akşam ağlayacaktım bulantidan üstelik kusturmayip süründüren bi bulantı yaşıyorum ve ne zaman geleceği belli olmuyor 🤦🏼♀️ olsun bu hallerime bin şükür 🤲🥰
By28 Elfs en son pazartesı günü gittim beta 1100 çıktı ama kese henüz gözükmüyor 1 hafta sonra gel dedı