T1996 Sabahuykum silik milik üfürükten bile olsa ikinci çizgi pozitif kuzum benim rabbim kucağına aldırsın inşallah ilk fırsatta beta hcg ölçtür için rahatlasın 😍😍😍
T1996 Sabahuykum ben yazdım az önce silikse var diye ama burda çizgi yok ki :( en iyisi hemen beta ölçtürün garanti olsun🤲🏻🤲🏻
Sabahuykum T1996 teşekkür ederim yorumunuz için sağ olun ☺️ Kamera da çıkmıyor inanın test elimde kontrol ediyorum vallahi billahi ikinci çizgi var ama hayalet dedikleri belirsiz olanından galiba
Sabahuykum Esmezgulcin benim cuma bat ama bakalım hayırlısı inşallah ne umutluyum ne umutsuzum karmaşık duygular içimdeyim. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın ☺️ Güzel haberlerini duymayı çok isterim 🌹
T1996 Sabahuykum inşallah pozitiftir kuzum sen görüyorsan kesin, pozitiftir zaten negatif olsa hiç gözükmez ama bence beta hcg ver bi an önce bizle de paylaş sonucnu hatta🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Sabahuykum T1996 inşallah cuma günü kan vermeyi düşünüyorum işler yolunda giderse haber veririm inşallah ❤️❤️ Desteğiniz için çok teşekkür ederim sağ olun, kalbiniz gibi güzel bir ömrünüz olsun inşallah 🙏
Ada9y Esmezgulcin canım 14 günü atlat öyle kan testi ver bence, Allahtan ümit kesilmez İnşAllah bebeğin seninledir benimde aşılama da 6ncı günüm
Sabahuykum Ada9y teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdir🙏 Cuma günü doğum günüm inşallah güzel bir hediye olur ☺️ 14 . Günde belli olmaz mı sizce ?
Esmezgulcin Ada9y canım benim inşallah tutar şimdi erken gebelik testi yaptım yine negatif olsa mutlaka çıkardı☺️
Ada9y Sabahuykum canım bence 15 nci gününde yaptır kan testini bekle garanti olsun 1 günde bile beta hcg değeri oynuyor. Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Hayırlı haberlerle gellll ☺️
Sabahuykum Gorkim merhaba, ben tedavi görüyordum zaten 3 ay femara çatlatma iğnesi tedavisi olumsuz olunca bu ay ilk aşılamayı önerdi ve yaptırdık biz. Benim tedavilerim özelde oldu ama isteğe göre yapıyorlar mı inanın bilmiyorum 🤷🏻♀️
mucizeolsunn Sabahuykum benim testim böyleyken HCG değerim 7 lerde çıkmıştı. İnşallah vardır canım gönlünce olsun 2 gün sonra daha da koyulaşırsa öyle kan ver canım
Sabahuykum mucizeolsunn teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum sabahtan yine idrar testi yapıp biraz koyulaşma görürsem o şekilde kan vermek istiyorum ☺️