Betulsen34 Kizlar 32 haftalık hamileyim. Bugün kontrolun vardi bebis daha makat geliş pozisyondaymış. Büyük ihtimalle doğuma kadar döner 3 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum. Sizinkiler kacinci haftada döndü bas asagi döndü?
Ozgeliz Betulsen34 oğlum 28 haftalık döndü kızım hiç dönmedi döner bekle dediler ama malesef Şimdi 3. Hamileliğim 27 haftalık makat pozisyon sanki dönmeyecek gibi ya ayakları aşağıdakin vuruyor. Hareketlimi sizin bebek ?
daphnesmomm Betulsen34 28.haftada makat gelişliydi,29.haftada doğum pozisyonuna geçmişti😌 şu an 31. Haftadayız,ne halde bilmiyorum 😅
Doublesss Ozgeliz göğüs altımda hissediyorum bazen eğilmek falan zorluyor ama bu aralar sanki aşağıda gibi
Deletedmom727271 İlk oğlum 32de dönmüştü o hafta doğuruyorum sanmıştım hatta 😂 ama doğum kanalına girmemişti 🙈
melikeguneyozalp 33+4’üz 27. haftadan beri doğum pozisyonunda, ama canınızı sıkmayın doğum anında bile dönen bebekler oluyormuş.🌸
eso14 Betulsen34 bende bir kaç hafta önce senin gibi post açmıştım 😅 bebeğim makat gelişti ve çaprazdı. Doktorum 35 e kadar rahat döner ama sonrası için kesin konuşamam demişti. Bende tabi baya kendimi strese sokmuştum. Ama dün kontrolde (35.hafta) bebeğimin doğum pozisyonuna geçtiğini söyledi. Belirtim de vardı ama ben sancı zannediyordum 😀
Elanurgvn61 Betulsen34 benimkisi 28. Haftadan beri baş aşağı sagolsun doktorum gelmeye çok meraklı diyor 🙄😂
Oguzmine Kızlar genelde makat pozisyonda olunca hareketleri nasıl oluyor sanki bnmki çok hareketli değil gibi..bnmkide makat pozisyon..
Betulsen34 Oguzmine benimki cok hareketli.ozellikle geceleri ve sabah uyanip duz yattigimda hemen basliyor oynamaya 🤣