Grenpeopl asliu_ ay canımm ben de hemşireyim haftaya cıkıcam insallah gönderiyi şuan gördüm son durum nedir devam mi offf😤😤😤 bitmemiştir umarım
asliu_ Grenpeopl evet simdilik devam ediyor iptal olursa herkese haber verirler sanırım kac haftalıksın
gulocan12 Gulibikkk sezeryan. O düşünüyorsunuz normal doğum mu.doktor tahmini doğum tarihi verdi mi bana vermedi çünkü
Gulibikkk gulocan12 sezaryen olursa 12-24 Temmuz arası dedi doktor. Detaylı ultrasonda 27 Temmuz çıktı tahmini doğum tarihi.
Gizembsr Ay kalp krizi geçiricektim ilk giriyi görünce bende 13 nisanda son nöbetimi tutup ayrılacağım izne, bitmez gibi düşünüyorum çünkü covid halen devam ediyor pozitif düşünmek istiyorum
asliu_ Grenpeopl ne guzel insallah saglikla ayrılırsınız ben ilk iki ay nobetli birimde calistim sonrasinda nobetsiz birimdeydim cok şükür nobet zor gerçekten Allah kolaylık versin
Grenpeopl asliu_ Allah hepimize kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲 ay ben bi de yoğun bakımdayım baya zorlu geçti ama neyse ki bitmek üzere 😒
selencicek Haftaya bende ayrilicam hızlı hızlı okudum yazdıklarınızı kızlar bi heyecanla Çok ihtiyacım var evden çalışmaya umarım bitmez hadi saglikla gelsin bebısler
vesilece Esoss88 bende bayramdan sonra çıkacağım izne tıbbi sekreterim ama hiç kaldırılacak diye bi şey duymadık 🤷🏼♂️
Deletedmom70006 Ramazandan sonra bazi kararlar alınacakmis bilim kurulunda ve kabinede. Pandemiye veda kararları başlığı ile haber yapılmış bugün. Acaba 24. Hafta izinlerini kaldırırlar mi duyum alan var mı kızlar?