Babydream Görünüş olarak falan çok hoşuma gitti çok ağır hantal bir araba da değil kullanıp memnun olan yada olmayanlar var mı
Beyzossb Babydream bebeğimin daha cinsiyeti belli olmamıştı Şubat indirimlerinde gördüm o kgo yu 2600 dü hemen aldık 🥰 şimdiki fiyatlarını görünce diyorum iyi ki almışım o zaman erken geliyordu ama bu halde her gün önceden alınan seye şükrediyoruz 🙏
Babydream pinarkibar evde denediğim kadarıyla sürüş olarak falan güzele benziyor kalite olarakda ben çok beğendim 😊
Babydream pinarkibar 3900 dediler beşiğimi ve çoğu eşyaları aynı yerden alınca 3500 bıraktılar 😊 aslında bi araba için yükske fiyatlar ama diğeride çok sağlam kullanışlı gözükmüyor gibi geldi😊
pinarkibar Babydream evet maalesef ki herşey çok pahalı şuan trendyolda 4.200 TL olmuş bile gün geçtikçe uyguna almışız der olduk ☺️
Babydream pinarkibar ayy biz yine iyiye almışız 🤭 gerçekten fiyatlar inanılmaz pahalı en ucuz şey 50 tlden başlıyor bez fiyatları almış başını gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin😊
hulyademr Bizde k go almıştık mart başı gibi 3000 TL idi. Bende evde denediğim kadarıyla sürüşü rahat konforlu bir araba
hulyademr pinarkibar ya şu zamanda birşeyi gördüğümüz anda tereddütsüz almamız lazım 😄 diğer aya hatta diğer güne alınamayacak zamlar gelebiliyor