Kucukanne35 Antalya eğitim araştırma da tarama testi yaptıran var mı, randevu alıp gttgnzde hemen yapıyorlar mi yoksa başka prosedür istiyorlar mi uzaktan gdicem yabancıyım lütfen gdenler cevaplayablir mi
Ravzaemine123 Kucukanne35 canım her hastane de aynıdır bende İstanbulda eğitim araştırma yaptım önce ultrason sonra kan aynı günde işlem tmm
Melis2015 Kucukanne35 eğitim araştırmayı bilmiyorum ama Serik devlete gitmiştim ultrasonda baktı yarın sabah gelip kan verceksin tarama yapılacak dediler sıra alacakmiyim dedgmde labaratuvarin ordan sabah geldgnde sıra alacaksın demişlerdi
Aytiii Kucukanne35 bende yabancıyım canım. 20 gün önce yaptırdım dediler 20 güne sonuç geliyor, ama 8 güne gelmiş. normal kan veriyorsun labaratuara götürüyorsun hastanede farklı yer oluyor
Kucukanne35 Melis2015 devlet Hastanesi’nde yapılıyor mu ben sadece araştırma yapıyor diye biliyordum veya özel klinikler
Melis2015 Kucukanne35 yapilio canım devlet hastanesi kan alıyor araştırmaya gidiyor kanlar sonuçlari doktordan aliosun benim iznine denk gelmişti Serik devlette yaptrmiştim Kasım ayinda
Kucukanne35 Melis2015 bnde günlerdir araştırmada randevu açılsın diye bekliyordum öğrenmiş oldum ya sağolasin
Kucukanne35 Aytiii anladım canim sorunsuz sıkıntısız hallolur inşallah teşekkür ederim bilglendrdgn için