Estrella Gzm23 8 gün kaldı 🧡 haftaya cuma kucagımda olacak bebeğim inanamıyorum🥰 sağlıkla gelsinler 🐣8 gün sonra saat 8’de🙈
Estrella Gzm23 geçmez kuzum 19dan aşağısı geçmiyor tecrübeyle sabit. Hadi 8 gün kaldı ama yani sanki 8 yıldır 8 gün var😂
Gzm23 Estrella anammmmm ne Yapcaz bari eltime gideyim kalayım bir kaç gün sonra biraz orda biraz Burda zaman geçer belki 😂😂😂
Eceguldemir55 Yigitinannesiyim ben de 35+2 yim devlette gircem ikinci kez sezeryana hemen hemen o günlere denk gelir 38 e alırlar herhalde 🤔
Afro-dit Gzm23 şuan otobüsteyim hastaneye kontrole hemde sezeryan günü almaya gidiyorum çok heyecanlıyım kizlar 🎉🎉🎉🎉🎉
Estrella Gzm23 vallahi ben de covidden dolayı aylardır kimseyle muhattap bile olmuyordum en yakınlarımla bile ama artık zaman o kadar geçmiyor ki sürekli dışarı çıkmaya başladım inşallah tam 1 hafta kala başıma iş açmam duramıyorum evde💆♀️
Gzm23 alcang rabbim yardımcın olsun cnm benlm 🙏🙏🙏inşallah geçer bu günler de rahatlarsın bazıları diyor yaa hamileliğimi özledim şok oluyorum gerçekten
Gzm23 Estrella canım inanır mısın bende öyleydim evden hiç çıkmadım panik atak başladı bende şimdi dışarı atıyorum kendimi nefes alamıyorum sanki berbat bir psikolojiye girdim 12 gün kaldı inşallah bir an önce geçer de oh derim bunaldım çok
Gzm23 Aslihan2 kız inan ki 12 gün olmasına rağmen geçmiyor demeye başladım Sen hayli hayli dersin valla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bunlara güleriz birlikte 😂😂😂