Busem44 Kızlar moralim çok bozuldu Koroid pleksus kisti çıktı doğuma kadar geçer dedi doktor ama emin olamıyor insan korkuyor
ipekveatlas Busem44 evet benimde cıktı geciyo doğuma bile kalmadan. en geç 28. haftada geciyolar benim 18. haftamda görüldü 22de geçti bile hemde iki tarafında da vardı beyninin. zaten eğer başka bi bulgu yoksa cok önemsiz bisey
T1996 Busem44 canım benim korkma çoook çok fazla bebekte görülüyor %98 doğuma kadar geçiyor stres yapma geçer kuzenimin de bebeğinee vardı o da çok korktu stres yapma dedim dinlemedi kist geçti sonra boşuna korkmuşum dedi merak etme geçer o 🌸
kuzeyinannesiiiii Busem44 benim 15ci haftada cıktı 28ci haftaya kadar kaybolur dedi doktor gercektende öyle oldu cok kısa bir sürede geçti bile sıkma canını Allah büyüktür gecmese bile dogum anına kadar kayboluyormus doktorum bana cok moral verdi o yüzden icimi hep ferah tuttum sende öyle yap rabbim büyüktür geçicek🙏
Acemianneee08 Busem44 canım hiç sıkma canını benimde 17. Haftada çıktı 23. Haftada kayboldu genelde 32. Haftaya kadar kendiliğinden kayboluyomş
Busem44 ipekveatlas benimde iki taraflı ve tek gördüğü buldu bu Çok üzüldümm 20+3 bugün yeni girdim detaylıya ins dediğin gibi olur canım
Merve201119 ipekveatlas merhaba iyi bayramlar yorumlarınızı görüyorum bu tür postlarin altında bende 18.ci haftada iki tane kist görüldü beyinde birde kalpte parlaklik fetal eko çektirdik birsey çıkmadı kistler geçiyor dendi sizin kacinci haftada geçti acaba
Busem44 T1996 inşallah geçer canım insan korkuyor stres yapıyor ilk bebeğim bide bir tuhaf hissettim kendimi suçladım inşallah tüm bebekler sağlıkla doğar annelerinin kucağına verilir 🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Busem44 kuzeyinannesiiiii inşallah herkes 28. Hafta diyor umarım geçer insan kötü oluyor doktorda teselli verdi pr dr baktı zaten teselli etti üzülme sakın tek başına ifade etmiyor dedi ama üzülmemek elde dğil insan kıyamıyor bir sonrakinde kendi doktoruma gidicem geçmiş olur ozmna inşallahh
ipekveatlas Busem44 korkma canım gercekten ben cok araştırdım cok üzüldüm hamileliğimin o dönemi zehir oldu bana keske birisi bana üzülme geçer deseydi doktorum hic anlatmadı böyle bana. cok arastırdım bi doktor şöyle diyo “27 senelik meslek hayatımda başka bi bulgu yoksa geçmeyen koroid pleksus kisti görmedim” yani icin rahat olsun
T1996 Busem44 kız kendini neden suçladın kıyamam sana seninle ilgili değil ki stres etme kendini, benimde ilk ben hemşireyim olabilecek kötü senaryoları bildiğim için bende hep diken üstündeyim anlıyorum seni ama stres yapma en büyük düşmanımız stres :(
Busem44 Acemianneee08 ay inşallah diken üstündeyim artık muayane gittikçe dr a sorucam geçmiş mi diye takıntı oldu geçsinde önemli değil
Busem44 ipekveatlas ya seninde kötü olmuş dr neden söylememiş ki değişik bazıları cidden inşallah geçer bende sabahdan hep araştırdım vala
Acemianneee08 Busem44 geçiyoe canım bende ilk duyduğumda çok ağladm üzüldüm ama sonra araştrdm gerek yokmuş çocuğu böyle strese sokmaya dedim . Koroid pleksus kistinin içinde nöron beyin hücresi bulunmuyor doğum da geçmese bile beyni etkilemiyor çok fazla araştema yapıp yazı okudum .bşimdiye kadar geçmeyen de yokmuş hatta çoğu doktor görselde söylemiyor bu kistleri
Busem44 Acemianneee08 canım allah razı olsun azda olsa üstümdeki yükü aldın inşallah öyle olur bende senin gibiyim ağladım sabahtan beri herşey Allahtan inşallah geçer 🤲🏻
Acemianneee08 Busem44 geçecek Allah’ın izniyle canım benm inan bir sürü yazı okudum ve bak cnalı örneği bizim geçti 17. Haftada 2 tane var dediler biri 19 da birin22 de kayboldu hiç sıkma canını 32. Haftaya kadar geçecek
ipekveatlas Merve201119 iyi bayramlar koroid pleksus kisti bizim 17. haftada görüldü sonra 21. haftada yok olmuştu ama geçmeyedebiliuo ciddiye alıncak bisey değil bos yere canını sıkma eşimin kuzeninin bebeği kistlerle doğdu hic bi sorunu uok 1 yaşına gelince geçmiş