Anneadayi89 nazosss üzüldügümü belirtmedim 🙄sadece normalmi diye merak ettim cevremdekiler aa neden cikmamis felan diye tepki verince
Ceylanguller Villanelle Anneadayi89 normaldir canım kisiden kisiye değisir ben 12 haftalık hamileyim simdiden ayva göbek oldum bana da hep 3.4 aylık mı diyolar ama kız kardeşim 5 aylık hamile benimle aynı göbegi yani herkeste farklı olabiliyor
Rengarenkk Neredeyse 30. Haftaya kadar yoktu. Sadece kilo almış gibi duruyodum. İkinci hamileliğim. Tamamen yapısal
nese-kasap Hamileliğim hem kilo aldım daha doğrusun hissediyorum şişkinlik hemde göbeğim çıktı kendimi kötü hissediyorum yemek yemekten de çok zevk alır oldum bence keyfini çıkarın keşke çıkmasaydı erkenden
Anneadayi89 Ela000 haha güleyim bosa gitmesin sen ve senin gibiler ne sacma bir varliksiniz.. bence sen bu kafayla acile git vakit kaybetme
Ceylanguller Anneadayi89 tavriniz hic hos degil herkes bilincli olmak zorunda degil Afraninanasi59 bende aynı durumdayım hep bi mide yanması agrıması bulanması hep bi kabızlık hamileliğimin tadını çıkaramıyorum canım acıyo
Anneadayi89 Ceylanguller evet hemen bi alay eder tavirla yaklasiyor bazilari anlam vermek zor , halbuki cok normal bir soru sordum
Ceylanguller Anneadayi89 katılıyorum ve herkesin agrı eşiğide aynı değil bende sürekli ne olucak o mide agrısından diye bi cevap alıyorum moralim bozuluyor herkesin hissettiği farklı anlayıslı olmak gerek