Hayalll denizz89 30 +6 dayiz kizim hic gce durmaz 😂 simdiden blli uykusuz gecelerimiz ne saga ne sola yatmaya izin yk kaburgalarma girior bu aralar ayaklariyla can yakior ama olsun orda oldgnu bilmek bile mucize 🙏
gamzelianne16 DilekAkkayaYksel ayy icim rahatladı biraz canm sagolasın cevabın icin. Bnde bol su içiyorum meyve yiyorum çikolata yiyorum senn dedigin gibi banamısın demiyo hic hareket etmiyo😞konusuyorum biseyler söylüyorum belki hisseder falan diye yok 😒 rabbim yardımcımız olsun annelik daha ana rahmine düser düşmez baslıyomus onu anladım😞
Anneyim6 denizz89 ben 22 haftalık hamileyim benimde kız valla hiç yerinde durmuyor çok hereketli kızım maşallah 🤗🤭
Asafinannesi denizz89 benim annem kardeşime hamileyken hatırlıyorum inanılmaz hareketliydi. Ultrasonda da o hareketler doktoru yanıltmış olacak ki erkek demişti. Ama böyle bi hareket şekli olamaz yani o derece 😅 bi gece annem sancılandı hastaneye gittiler ertesi geri geldiler anaaam ne görelim 4 kg nur topu gibi kız getirmişler ya eve 😅 kıyamam kuzumun bütün kıyafetleri battaniyeleri hep maviydi 😅😅
HaticeTygnTpc denizz89 Benim kızım çok hareketli kuzenimin oğlu oldu kizlar sakin olur seninki benimki kadar hareketli olmaz diyodu vala onu geçti hic durmuyor cok hareketli şükür dışardan da cok belli oluyor yanımda oturanlar izleyebiliyor 😍🤩🙏🏻🙏🏻
Sevdelinka denizz89 Benin’de kızım olacak valla dolmuşta bile müzik duysa hareket etmeye başlıyor 😂 bazen evde dinliyorum ben oda hemen hareketleniyor ayrıca gün içinde de çok aktif maşallah
Melikeznar gamzelianne16 34+4üm şuan aynı durumu bende yasadım 28 haftalıkken falan 4 gün boyunca hareketleri azaldı dayanamadım dr gttim pozisyonu ters oldugu için hareketlerinin azaldığını azaldığını söylemişti dr çok şükür bi sıkıntı yoktu isterseniz sizde içinizi rahatlatmak için bi dr gidin baksın kalp atıslarını falan dinleyin
gamzelianne16 Melikeznar az önce ardarda tekme attı hatta dısardan gördüm yani vurdugunu icim rahatladı biraz. Hic olmadı gitcem doktora sanırım 🤔
Nily denizz89 walla benm kizda sonradan costu. Cok hareketli masallah Baslarda sakindi 19 23arasi falan Sonra baya kipir kipir suan 33+4 suanda Bazen karnimi bile sarsiyor fazlaca😊
didemm denizz89 benimkide cok hareketli masallah bazen sagdan sagdan cikicakmis gibi geliyo 🤣 bezen duruluyo dinoemeye cekiliyo hanfendi sonra cosuyo 🤣 bu gun cosma gununde mesela 😍
idemimek denizz89 alakası Yok benim bir oğlum var 4 yaşında şimdi 26 haftalık gebeyim kızım olacak oğlum çok hareketli değildi doğduktan sonra çok fena oldu kızım çok hareketli hiç durmuyor kıpır kıpır inşallah doğduğunda uslu olur 😂😂 çok kişiden duyduğumda kızlar daha çok haraket ediyor
Hatunnn denizz89 yok erkek degil kiz kesin bilgi😀😀 ya 10 parmagin onu hesabi bu isler hamilelik basil birbirine benzemiyorsa bebislerrde oyle
Gamze612 denizz89 26+2 yim ve bebegim yerinde durmuyor.. erken dogum riskim var. Cok hareketlilik etken dogum habercisi mi diye korkuorumm☹️