Umaybebek Doğum yapalı 6 ay olan anneler günleriniz nasıl geçiyor bebisinizle neler yapıyorsunuz ev işi be ek yorgunluk nasıl ilerliyor 💞
Arzu24 Umaybebek doğum yapanlar gebelikte burun tıkanıklığı ve kuruluğu yaşayan varmı sürekli ama sürekli ve doğumda geciyor mu
Arzu24 doğum yapanlar gebelikte burun tıkanıklığı ve kuruluğu yaşayan varmı sürekli ama sürekli ve doğumda geciyor mu
Arzu24 Onurbunur tam olarak sizin nasıldı benim kuru kuru tikanik sürekli özellikle yatınca kokuları bile zor alıyorum sizin ne zaman baslamisti ve ne kadar sürdü doğum yapar yapmaz gectimi
Onurbunur Arzu24 evet doğum yapar yapmaz geçti çok şükür kuruydu açmaya çalışırdım kanardı kanlı kanlı kururdu yinede nefes alamazdım
Umaybebek Arzu24 emin ol bukadar panik yapacak bişi yok bebekten dolayı şuan nefes darlığı ve tıkanıklık yaşıyorsun doğum yapınca karnın hafifleyince daha o an geçecek.
Arzu24 Umaybebek Off walla çok sağol çok rahatlattın bende 1.5 ay önce covid gecrdm gerçi sadece oksuruk vardı burun tıkanıklığı falan yoktu ondan saniydm sürekli korkydm ama yatnca komple tikanyrm