Sarahh Melissatk sizin dediğiniz bu yöntem rus takviminide bu şekilte hesaplanıyor ve çin takvimine göre doğruluk payı daha çokmuş
Tunurr Sarahh oğlumdayken en son benim kanım yenilenmiş 2017 ekim de oğluma nisan 2018 de hamile kalmışım canım
Sarahh Tunurr onu demedim söylüyosunuz ya eşimde 2018 de değişti belki değiştikden sonra hamile kaldınız mesela eşinizim kanı ocakta değişmiş siz şubatta hamile kalmışsınız
Sarahh Tunurr Ama bende kızımda tuttu benim kanım 2019da değişmiş eşimde 2017 , kızımda 2020 de doğdu
Melissatk Sarahh 2021 kasım da değişmişse sizinki ve kasımdan sonra hamile kaldıysanız 2022ye en yeni sizin kanınız olduğu için kız
Sarahh Melissatk ama benim kanımın yeniliği daha az sürüyor eşimde 2024 de değişicek bende 2023 benimki daha eski gibi Rus takvimiyle hesaplayınca erkek çıktı bana , bilemedim Allah neyi nasip ederse inşAllah oda olur
Melissatk Sarahh evet tabi ki hamile kalma ayı da önemli ben 2021 aralıkda hamile kaldım eşimin kanı ise bu yıl ocakta yenilendi ama ben geçen yıl hamile kaldığım için ve o yıla göre en yeni kan bende olduğu için kız çıkıyor bende ve doğru kız bebeğim
Sarahh Tunurr haa anladım , zaten yüzde yüz hiç bişey yok Herşeyin en doğrusunu Allah bilir sadece diğer takvimlere göre bunun doğruluk payı çokmuş
Mervissssss Melissatk eşim 29.01.1993 doğumlu ben 06.12.1994 doğumluyum. Hesap yapınca eşim 2020 ben 2018 çıkıyor ama son 4 yıl eklenince 2022 oluyor ama Aralık doğumluyum. Hangisi geçerli sence
Tunurr Sarahh olsun ya doğru olup olmasa da iyi oluyor böyle şeyler anneler çok merak ettiği için kafa dağıtıyor işte 😅