Elifyasar Kızlar bebegim günlerdir hapsırıyor öksürüyorum bide her tuvaletini yaparken saatlerce aglıyor doktora da götürdük kolik bebek dedi birsürü dmla falan erdi ilaclarını da veriyoruz ama hayla aynı napmam lazım napsam iyi gelir
Elif1104 Elifyasar bizde aynıydık probiyotik gaz damlası filan kullanıyorum eğer mama kullanıyorsan mama yapıyor olabilir ben mamasını değiştikten sonra düzeldi
gamzosgamzos Elifyasar ah kolik bebek annesi olmak cok zor ilk kızım kolikti resmen evde bebek arabası ile geziyorduk sakinlestiriyordu veya sallanan besikte sallıyordum oda iyi geliyordu Youtubedan bu muzigi aciyordum buda sakinlestiriyordu 🙈
Villanelle Kolik bebekler bu otomatik ana kucaklarini seviyor diye duymuştum. Özellikle titreşimli olanları sanırım
Elifyasar Villanelle alıp deneyim ozaman insallah iyi gelir ama sorun tuvaletini yaparken de çok acı cekiypt ıkınıyot ama yapamıyor
Elifyasar Elif1104 sadece. Anne sütü veriyorum ama birsürü ilac içmesine ragmen hayla aynı tuvaketini yaparken saatlerce agliyor zorlanıyor