Kader9677 Kızlar tuvalet firçasi klozete düştü bende çıkartamadim bende elimi sokup aldim ama domestos dökmüştüm birşey olurmu elimi yikadim ama hala kokuyor cildime bir zarar verir mi ne yapmaliyim
yigitinannesiiiii Kader9677 domestosa dokununca ne oluyor ki ben sürekli bulaşık yıkarken kullanıyorum domestossuz iş yapamam iki gözümün çiçeği😂😂😂
Kereminannesiiiiiii Kader9677 9 ay hamileliğimde domestos kireç çözücü hepsini kullandım çıplak elle hiçbirşey olmadı😄
Beyzan738 Kader9677 ne olablr ki ? Bulask makinem yok bulasklari hep elimde ykyorm hep ace döker ykarm bazen ama koklamam bebeğe gitmesin kokusu zararlı die ..tuvalet ykarken de ace kullanyorm evi havalandrarak ..
yigitinannesiiiii Ben sadece kokusunda durmamaya dikkat ediyorum tuvalet banyoda aşırı yoğun kokuyor yıkarken eşim yıkıyor onuda ama mutfaktayken bulaşıkları yıkadığım su olsun tezgah ocak olsun domestosada yağ gözücüyede dokunuyorum
iki_melek_annesi Kader9677 Kız ne olacak eline 😅bulaşık yıkarken ben sürekli kullanıyorum domestosu hiç bişey olmadı, ama sürekli elini koklama☺️
Nurrrtkn42 Ben domestosla aşk yaşıyorum resmen😅😅 her temizlikte vs kullanıyorum eldivensiz ister istemez elime de bulaşıyor herhangi bi şey olmadı
Bahar1508 Nurrrtkn42 domestos kokusu olmazsa bana temiz gelmiyor ev 😂😂😂 o yüzden bir de jel temizleyici alıyorum bazen cok dökmeyeyim yerini jel temizliyici ile kapatırım diye
B8use Kader9677 ayy ben sürekli kullanıyorum banyo tuvalet yıkarken yani birşey olacağını sanmıyorum 😃
Minnikkuzuuu Kader9677 bacım çok şükür elime bişey olur mu diye sordun ya bebeğime bişey olur mu diye sorsaydın 😄😄
Azizinannesi2 Kader9677 abovv sen bu yükün altından nasıl kalkacaksin bacım çocuğuna ilerde nasıl açıklama yapacaksın 😂😂 hiç bişey olmaz doğum yapana kadar domatos değil diye çamaşır suyu kokladım çok şükür bişey olmadı elini bulaşık deterjanı ile yikarsan kokusu gider yada kolonya dök yada parfüm sık 😂😂