Cicianne Neshaakin bende 33.haftadayım 30dan beri uygun pozisyonu bulmam yarım saat uykuya dalmam 1 saat sürüyor. Ama ondan sonra sabaha kadar uyuyorum şükür.
Neshaakin Cicianne ah uyusam da 2 3 farketmeZ sabaha kadar uyusam keşke uyudugum zaman da geceleri 4 kere falan uyanıp tekrar uyumaya çalışıyorum 😞
Neshaakin dibuuu çok tuhafıma gidiyo inanki üzülüyorum ben şimdiden böyleysem ileriki haftalarda yerimden kalkamicam başkalarına muhtaç olucam resmen. Sağdan sola dönerken karnım kasılıyo gibi oluyo hep her yerim ağrıyo
Happymammy Hamile yastıkları var ya hani onu deneyen oldu mu faydası oluyo mu kızlar ben uyku sorunum başlayınca ondan almayı düşünüyorum
Dezikonunannesi Happymammy gerek yok bence ben 39+1 deyim normal yastik isimi gordu ve hic uyku sorunum olmadi
Neshaakin Happymammy nasıl bi şey acaba o işe yarıyosa hemen alalım uykuya hasret kaldım iki haftadır
Kenanizm18 Happymammy ondan almadım bi süre sonra gereksiz olacagı icin. Eskiden bi yastıkda kocayın yastıkları varmış ya uzun iki kişilik ondan var bende onu kullanıyorum. Belim agrıdıgında belimn altına kırlent yada normal yastıkla destekliyorum rahat oluyo :)
Sinemira Happymammy ben almadım pişman oldum ama Emin’im faydası vardır şimdi bile 3 taştıkça yatıyoruz bacak arası sırtın bide sarılmak için karnımı destekliyorum 😂 başımın altındakini sayarsak 4 yastık keşke alsaydım
Neshaakin Ladess bende hiç bu kadar erken beklemiyodum nasıl gececek bu hamilelik anlayamadım 😞 komşum 30 haftalık hamile kadının bi koşmadığı kalıyo kıpır kıpır maşaAllah ben onun yanında sanki ağır hasta gibiyim 😩
Ladess Neshaakin hiçç üzülme,bünyeden bünyeye farkediyor hamilelik,belki ilerleyen hftalar dah iyi hissedersin tatlım ,
Neshaakin Rabiaduru evet sıcaklarda etkiliyo dediğin gibi gece 3 4 kez illaki uyanıyorum bütün gece uyanık geçiyo yani😕
Anneyimm Neshaakin benim karnim cikmadigi icin siskinlik hissetmiyorum sifir göbek:( ama tabiikide vicdan yapiyorum ama obur turlu katiyen uyuyamiyorum kucuklukten gelen bisey
Neshaakin Anneyimm karnını hissedene kadar rahat rahat uyu bacım inanki hasret kalıyosun sonra. Tadını çıkar
Neshaakin Harunnisa boşveer eğer uyuyabiliyosan geç kalk tadını çıkar dün gece 12 de girdim yatağa uykuya dalmam 3 bucuk saat sürdü
Harunnisa Neshaakin uyuyabiliyorum allaha şükür sadece surekli gece kalkiyorum 4-5 defa tuvalete normalde gec kalkiyordum ama bir haftadir evde misafir var erken kalkiyorum ama bugun giduyor yarin gec saate kadar uyurum artik
Neshaakin Ebruylmz evet onu düşünüyorum doğumdan sonra zaten uykusuz geceler başlayacak bari doğurana kadar rahat rahat uyuyabilseydim diye üzülüyorum 😞
Dezikonunannesi 39+1 deyiz sukurler olsun hic uyku problemim olmadi gayet yatakla barısık halledeyiz 🙆 sadece uykunun ortasinda tuvalet sorunu rahatsizlik veriyo 😌
Neshaakin Dezikonunannesi maşaAllah ne kadar güzel çok imrendim özel olarak yaptığınız bişey var mı rahat uyku için
Deryadeniz63 Ben 23 haftaligim bi dun gece gercek anlamda bende uyuyamadim bide calisiyorum uykusuz sersem bir sekilde hic cekilmiyor suan 😣😥
Neshaakin Deryadeniz63 kışa bi kavuşsak soğukların etkisiyle rahatlarız inşaAllah ya zaten vucut yanıyo kış mış etkilemez bizi gibi geliyo da işte bide uykuyu halletsek
Esra16 Neshaakin ahh canim şu 39a kaç saatlik uykularla geldim bilsen çarşamba doğumum var ve şuan en sevindiğim şey dogumdan sonra yüz üstü uyuyo olabilcek olmam aklima gelince bile heycanlaniyorum😍
Neshaakin Esra16 inşaAllah ya sağlıkla hayırlı al inşaAllah kuzunu kucağına darısı hayırlısıyla bizlere inşaAllah ❤️
Happymammy Dezikonunannesi Doğumdan sonra da emzirme yastığı olarak kullanılıyomuş mantıklı gelmişti bana
Nilemyus Neshaakin ben 38 haftalığım. Biran önce doğursam diye bekliyorum. Sabaha kadar ağrıdan inlemekten yoruldum. Allah yardım etsin.
Neshaakin Nilemyus amiin hepimize inşaAllah sabaha kadar öfleyip pöflemekle geçiyo 😕 hamilelikten sıkıldıgım için falan değil aman Allah muhafaza çok şükür çok mutluyum yavrum olacak diye ama zorlukları da ciddi zormuş yani
Neshaakin Albertos ayy inşaAllah hayırlıyla bana zaman nasıl gececek bakalım daha yolun yarısına gelemedim