Selgayldz Kızlar Ankara şehir hastanesinin doktorları nasıl ve ayrıntılı ultrasondan memnun kaldınız mı benim çoğul gebelik
Nazlimom Selgayldz kuzenim gitti en fazla 15 bakmıs siyah beyaz ultrasyon kağıdı vermis durumunuz varsa özelde yaptırmanızı öneririm ben özelde yaptirdim 45 dk baktı her detayına ölçülerine
Kubra2710- Selgayldz ben bugün gittim 5 dakkika baktı resim falan vermedi kilosunu cinsiyetini söylemedi durumunuz varsa özele gidin
Aslhn-06 Selgayldz 20 dk falan sürdü kilosunu söyledi hiç bi sıkıntı görmediğini söyledi. Bana bakan kadın çok tatlıydı şans sanırım biraz, siyah beyaz ufak bi fotoğraf verdi
hayirlisi06 Aslhn-06 slm sonuç kağıdı veriyormu ben özel Dr uma göstermek istiyorum sonucu nasıl yapabilirim
Aslhn-06 hayirlisi06 vermiyor maalesef sonucu doktora ilettim diyor şehir hastanesinde ki bi doktordan sıra alıp ona soruyorum sonucumu
Selgayldz özel muayene ali ipek sadece ayrıntılı ultrasona bakıyor doktorumun tavsiyesi ile gittim çok memnun kaldım rapor, fotoğraflar, videolar hepsini veriyor whatsaptan atıyor çıktılarını veriyor ve cd veriyor