SevgiSungur Boğazım acıyordu ateşim vardı acile gittim ilaç verdiler birşey olmaz dediler .ilaç isimleri: parol ,amoklavin bid,kloreben Boğaz sipreyi verdiler .siZede sorayım birşey olmaz demi içmeye başladım şimdi kullanan oldu mu bunları
Senailhan SevgiSungur Parol dışında diğerleri zararlı diye biliyorum prospektüslerinde de yazar zaten kullanılıp kullanılmayacağı
Masal SevgiSungur banada 4 haftaliğim kese gözükmedigi icin hc bir sekilde zarari olmaz diye agumentin verdi doktorum parola alerjim oldugu icinde dikloron Allaha sükür bi sıkıntım yok kullanıyorum ama kese gözükmüyor henüz bebek olusmadigi icin bi sıkıntısı olmadıgını belirtti doktorum.
Cigdembakar SevgiSungur bnce sadece parolu kulln şmdilk en kısa zamanda kadın doğum doktorunuza danışın
Ceremayel SevgiSungur parol dışındakileri kullanmadım. Bence kendi doktorunuza sorarak kullanın.Acildeki dr lar genelde pratisyen dr genelde aynı şikayetle gelen bütün hastalara aynı ilaçları verirler
SevgiSungur Birşey olsa doktor Nasıl versin ama birşey olsa adam hapise girer.doktoruma msj attım cevap vermedi daha biraz önce hepsinden içtim birer tane
gulcin SevgiSungur için rahat olsun bende kullanıyorum 5 gündür boğaz enfeksiyonu geçiriyorum eğer ilaç kullanmazsak enfeksiyon malesef bebeğe geciyo o yüzden sen dr dinle agumentin b grubu yani hamilelikte kullanilabiliyo.Geçmis olsun🙏
Ceremayel SevgiSungur Allahın izniyle hiç bişey olmaz sen için ferah tut🤗 İnşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşacağız😇
gulcin SevgiSungur rica ederim ne demek benim komsun ilaç kullanmamıştı bebek enfeksiyondan yoğun bakima alınmıştı.O duruma dusurmesin kimseyi Rabbim. 🤗🤗
Alinmavi SevgiSungur gebelikte zorunku hallerde.parol antibiyotik olarak da agumentin veriliyor genelde muadilleri de olabilir tabiki ama bogaz spreyini kullanmayin kesinlikle. Bol sarimsak sogan tuketin kelle paca corbasi tavuk suyu corbasi ihlamur limon bal zencefille atlatmaya calisin gebelikte uzun suruyor iyilesme sureci ama cok ileri birndurum degilse ilac kullanmayin derim
DilekAlkanat Kizlar kullandiginiz ilaclarin internetten gebelik katagorisine bakin A ve B olanlari kullanin agri kesiciler ve antibiyotiklerde dahil C ve D doktor verse bile kadin dogum doktorunuza sormadan kesinlikle kullanmayin