DilaraArslan07 Imasleeper maalesef öyle güzelim bizde aynı dertten muzdaripiz eşim tek maaş indirim kovaliyoruz devamlı öğrendiğimiz günden beri her ay 500 ayırıp biseyler almaya çalışıyoruz şükür herseyini tamamladık fakat mesela keşke isimli takım kapı süsü o bu şu yaptirabilsem içimde kalmasa ama çok çok pahalı Allah sonumuzu hayretsin vall ben modabebekhatay bebeday e bebekten alıyorum çok ucuz onlarda bakabilirsiniz ayriyetten dolap veya gardropsdan bakabilirsiniz bu pişik kremi o bu şu ben oralardan aldım küvet seti bile aldım 35 TL’ye pişik kremleri 20 25 falan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Imasleeper DilaraArslan07 amin canım sağ slaim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi ❣️ Bende oralara bakıyorum ama gönlümce bişey alamamak çok koyuyo yani bebeğime 50 tllik bir sweatshirt almak bile koyuyo adama şu devirde… yabancıları görünce burda böyle yaşamak ne bileyim valla çok canım sıkılıyor
DilaraArslan07 Imasleeper Aynen valla öyle bende cok üzülüyorum ama napalim yazdığım sayfalara bak kuzum orta tulumlar hep 25 30 35 çokta kaliteli ben aldım ucuz ama güzeller dolap uygulamasından da bakabilirsin
DilaraArslan07 Imasleeper Aynen valla öyle bende cok üzülüyorum ama napalim yazdığım sayfalara bak kuzum orta tulumlar hep 25 30 35 çokta kaliteli ben aldım ucuz ama güzeller dolap uygulamasından da bakabilirsin
Bebetonunannesii Bnde çok sıkıldım indirim kovalamaktan ne nerde ne kadar bakmaktan. İnan psikolojim bozuldu ya. Hep bi fiyat analizi. Nedir bu ya? Bişi alırken bin defa düşünüyorum kişisel ihtiyaçlarımz da buna dahil yani.
Imasleeper Bebetonunannesii sorma hep aynıyız… bugün ramazan alışverişi yapayım dem temel ihtiyaçlardan pirinç alıcam sadece ya pirinç… 15 markayı kontrol ettim iyi ve ucuzunu bulabilmek için. Şu markette bu var bu markkette şu var diye diye geziyoruz bunaldım yani
prensesafra1_ Imasleeper inanın iyi hallerimiz bu daha bu devran böyle sürer gider. Bu şekilde çocuk büyütmek bile zor. Rabbim yardımcımız olsun. İnsanlarında gözünü açsın inşallah
Goxun Imasleeper ben doğum yaptımm inanın asıl pahalılık meymiş doğumdan sonra anlıycaksınızzz :( kendimizden kısıp bebeğe vericez diye diye kendi sağlığımızdanda olucaz bu gidişle ..
Imasleeper Goxun dimi çok haklısın :( bez,mama zaten başı başlına yetiyor… ıslak mendilin paketi 15 tl olmuş 1 hafta gitse iyi..
Hakiko Elfs 4100 e elektrikli anakucağı aldık, onun 1800 ü ,2700 bebek arabası aldık onun 1100ü, annem oğlunun çocuğuna beşik aldı 4000 civarı onun da çekini aldım o kaçtı hatırlamıyorum 1600 dü sanırım toplu alışveriş olduğu için çekler de çok tutmuştu
Azze İnşallah sebep olanların gittiğini de göreceğiz diyeceğim de gelenin de toparlaması çok zaman alacak güzelim memleketimizin her bir ücrasını peşkeş çektiler ne toprağımızı ekiyoruz ne doğru düzgün fabrikamız var bugünü yarını geçelim çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakacağız bu kısmına da üzülüyorum. Durumumuz kötü olmamasına rağmen her marketten çıktığımızda ağzımız açık fişe bakıyoruz yazık bu ülkeye umarım aklı başına gelen bir kitlemiz vardır çok üzülüyorum
nmtock41 Imasleeper içeriği iyi olsun diye en pahalıları almak gibi bi duruma düşmek istemiyorum gerçi hepsi pahalı ama ben kendime sudocrem almıştım çok güzel bir pişik kremi önleyici bebeğime de bunu kullanıcam şampuan için e bebeğim markası musteladan daha temiz içerikli bence araştırmalarıma dayanarak da söylüyorum baby mee aldım ben uygunları olsun temiz olsun duruma göre değişiklik yapılır inşallah
Cemreninannesiii Imasleeper bir şeyi almadan 100 tane site gezmekten ben de çok sıkıldım 😏 sebep olan kim varsa hakkımı helal etmiyorum