Suzanne Kızlar 36. Haftam bitmek üzere bir damla bile süt gelmedi içimden bi his doğumda da zor gelecek diyor böyle olup doğumda sütü gelen var mı?
Sgnn Suzanne bilgim yok ama hamilelikte süt gelmesi iyi birşey değil. Doğum sırasında salgılanan hormon sayesinde süt gelmesi gerekiyor
Ayse_35 Suzanne açıkçası buralardaki yazışmalarla hamilelikte sütü gelen oluyormuş bilir oldum. Süt denilen şeyle ne kastediliyor bilemedim. 32haftada kolostrum denilen ilk ağız süt oluşumu başlıyor şeffaf hafif Sarı yoğunbir sıvı (doyurmaktan çok bebeğin bağışıklığı sağlıyor)bunun olması normal. Doğumdan sonra üçüncü günü beyaz sütüm çok geldi.
Maviii Suzanne doğru olan gelmemesi zaten, bebek çekmeye başlayınca geliyor merak etmeyin hemşireler yardımcı oluyor. öyle bir mücize çünkü
nisan78 Kız senin sorun yanlış zaten, normal olan hamilelikte süt flan gelmez bebek doğduktan sonra süt gelir, vücut bebeğin ciktigini anlayınca sütü salgılar bu kadar doğal ve mucizevidir.
Suzanne nisan78 ya az önce post gördüm 31. Haftada sütüm geldi diye baya da görmüştüm bu haftalarda gelen acaba dedim bende mi sorun var
OsmanEge_12 Suzanne ben cnm birini emerken diğeri akıyordu şükür ama gelmezse sıcak suyun altında güzelce ov göğüslerini 15 günlük taze anneyim ☺️
35lavanta Suzanne Benimde hiç hamileyken sütüm gelmedi zaten gelecek diye bişey kimşnde geliyor kiminde gelmiyor ama gelmeside sorun değil gelmemeside sorun değil canımcım 😍 ama doğumdan hemen sonra sütüm geldi hiç sorun yaşamadım dolu dolu sütüm vardı 😊
Cicilibicili Suzanne benim de gelmemişti. Herkeste gelmeyebilir merak etmeyin bu gelmeyeceği anlamına gelmez