Sbasak 9493 Benim beta değerim 32 binlerdeydi yaklaşık on gün gecikmem vardı onda bile sadece keseyi gördü bebeği göremedi.7 haftalıkken gittim kalp atışı ve bebek göründü siz hamileymiş gibi kendinize dikkat edin ama kontrol için acele etmeyin derim
Sbasak 9493 Kese içinde bebeği görmeden doktorlar net emin olmuyorlar ya bana ilk kontrolümde kese oluşmuş ama bebek görünmüyor on güne gel bebek oluşacak mı bakalım demişti.Dış gebelik vs durumu olabilir diye bebeği görmeden kesin hamilesiniz moduna sokmamışlardı beni
Deletedmom_7156 9493 daha çok küçük biraz daha beklemeniz gerekebilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏
Balrengii Bence bu kadar acele etmeyin görmek için kese öyle hemen oluşmuyor, hemen doktora taşınmaya gerek yok ben kan testinden sonra 3 hafta bekledim öyle gittim. Bu arada da folik asite baslamistim
Nrglesim2 9493 bende 2 tane test yaptım pozitif çıktı hemen hastaneye gttim kan verdim hafta sonuna denk geldi 247 çıkmıştı sağdan soldan öğrendim sonucun hamile oldunu pazartesi oldu ultrasona girdim doktor bi gebelik yok deyince çok üzüldüm çok küçük oldu için gözükmüyo da olabilir dedi 5 haftalıkmış görmediğinde 6 haftada kesesi göründü bebek yine yok hafta geçmek bilmiyo 7 olunca göründü beta da artmıştı kalp atışını da duyduk çok şükür şimdi 12 haftalık olduk canını sıkma yani bazı bebişler geç gösteriyor kendini 🤗
Ozlm0916 Canım biraz daha beklemen gerek daha kücük bebeğin ama 5 bini gecince keseyi gorursun felan diyenelere bakma binin üzerinde olunca görürsün merak etme kan değerin günden güne yükselicek zaten biz 1669 ken hem keseyi hem bebegi gördük 🥰
Nrglesim2 9493 boyle zamanlarda çok ihtiyacımız oluyor moralimizin sağlıklı olmasına ne demek her zaman 🤗
Ozlm0916 9493 üzülme stres yapma canım benim görünür bebeğin bol bol dua et ilk gittigimizde bizde doktorun azizliğine ugrayıp çok korkmuştuk
9493 Sbasak bana doktor hamilesiniz gözünüz Aydın . Bebek çok küçük dedi . Ultrasyonda bakamadı kanda gördü Perşöebe günü gelin dedi Ve bu arada eğer kanama olursa hemen gelin dedi. Çok şükür kanamam gelmedi
Powerpuffgirlzz 9493 betahcg 1500 ü gecmeden kese muhtemelen gözükmez canım. daha cok yeni oldugu icin. Ama katlayarak ilerlediği için 3-4 güne gözükür sanırım. Test yaptırdıktan 2 gün sonra yinele testini bakalım ne kadar yükselmiş