Canbebik benimmdunyamm aa öyle yapabilirim evet dikiş yerine getirmeden tamam canım çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hiç aklıma gelmemişti
Canbebik bsnrd el sağma pompası var bendede, eğer ki olmazsa son çare birde elektrikli alırım 🙏🏻 Teşekkür ederim
Canbebik Noname35 çok teşekkür ederim canım cümlemizin evlatları hayırlarla gelsin inşaALLAH 🤲🏻 Aleo Vera evdede var Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim 🙏🏻
blueberyy00 Canbebik bende cuma sezeryan oldum bebeğim küvoze girdi ilk sütümü cumartesi sabah sagdirdilar hastanede onu verdim eve geldik 2 saate bir sağ demişti hemşire ama o gün sabaha kadar damla damla biriktirmeye çalıştım yok gelmiyordu doktor ikinci gün banyo yap demişti banyo yaptım sıcak suyla da banyoda gögsume masaj yaptım baya onun bana çok faydası oldu rezene bestlak damla kullanabilirsin araştırdığımda en çok bunlar cikti karşıma bizde aşure yaparlar yeni doğum yapana süt yapsın diye içine gaz yapan bakliyatlar koymadan annem yaptı sürekli ondan yiyorum sutlac yaptık bulgur pilavı vs bol bol yiyorum çay iciriyor annem sürekli bol şekerli ılık meyve suyu içiyorum hep kayısı suyu bol su iciyorum iyi geliyor bebeğim daha çıkmadı hala sagiyorum sütümü
Betulsen34 Canbebik galaktago damla al canim ve bol su sivi birseyler tüket. Sut gelmesede surekli sagmaya calis. Goguslerine sicak su tut. Elinle.yukaridan asagiya dogru masaj yap
Canbebik aysegulclk çok teşekkür ederim canım verdiğiniz bilgiler için, ayırdığınız zaman için hakkınızı helal edin 🙏🏻
Elfs Canbebik sıcak su masaj, bol su, kayısı hoşafı, Malta’na içecek, emzirme destek sistemi, millxwell, bestlak damla
Aselsevde Canbebik Komposto ya da hoşaf yapıp iç kayısı erik özellikle bol su iç humana çayını iç bide sütünü şuan emmese bile sen makineyle sağ hem sütünün gelmesine yardımcı olur hemde ucun kaybolmaz